avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire salariala

va rog sa-mi spuneti daca pot cere marirea salariului, in urmatoarele conditii: sunt detasata la o inst. bugetara de la un s.r.l. ( tine de cons. local) in functia de casier II. colega mea, care este angajata institutiei la care eu sunt detasata, este casier I. pot sa cer trecerea pe aceeasi treapta, in conditiile in care amandoua facem aceeasi munca si avem 15% vechime? daca da, cum trebuie sa procedez? mentionez ca deja lucrez pe aceasta treapta de aproape 4 ani.
va multumesc.
Normal, ar trebui sa modifice salariul ...fie prin decizie, fie prin act aditional semnat si de dvs.
decizia ar trebui s-o primesc pana in data de 12 mai? si daca nu se intampla acest lucru, ce am de facut?
multumesc
Aceasta decizie trebuie emisa si comunicata pana la data de 12.05.2011 ... in caz contrar, va puteti adresa din nou ITM-ul cu mentiunea ca angajatorul nu a dus la indeplinire planul de masuri stabilit la controlul precedent.
multumesc. revin pe 12 mai sau...mai devreme, pentru a va comunica ce a facut angajatorul...
o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru detasati ioana68 ioana68 Daca un cadru didactic este detasat la o alta unitate scolara pentru un an scolar, acestuia i se incheie contract de munca pe durata determinata de catre ... (vezi toată discuția)
Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)