avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furtul,definitie motamo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furtul,definitie motamo

Buna ziua !

As dori sa stiu daca furtul in urmatoarea prezentare e furt calificat si daca nu e pedeapsa lui

Furtul dintr-un supermarket ziua neavand complici si declarand daca esti prins ca ai furat acel bun de ex : un pulover ca iti era frig ,sau o bara de salam ca iti era foame cu e privit in codul penal ,ce fel de furt e ?
Dupa ce mi se raspunde un functie de raspunsul dat voi revenii cu intrebari
Eu zic ca suntem de acord.
Ca sa isi salveze viata fura.
Nu este stare de necesitate?

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie Irina Havirneanu Irina Havirneanu un cetatean x este agresat in plina noapte, i se fura telefonul mobil ..se ajunge in tribunal in care cetateanul x este martor.agresorii sunt acuzati de ... (vezi toată discuția)
Talharie tudodeanisoara tudodeanisoara la ce se incadreaza fapta ruperea unui lantisor de aur de la gatul unei persoane si ce pedeapsa primeste astept raspuns va multumesc . baiatul este arestat ... (vezi toată discuția)
Furt in valoare de 39 de lei fara antecedente Mazarescu2014 Mazarescu2014 Pe data de 21 am sustras un colier in valoare de 39 de lei, fiind minor, dintr-un magazin de haine din Bucuresti. Am fost dus intr-o camera unde am astepta ... (vezi toată discuția)