avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe salariu din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe salariu din strainatate

Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se impoziteaza venitul meu care se compune din salariu venit din strainatate.(mentionez ca petrec mai mult de 6 luni in strainatate). Eventual daca stie cineva cuantumuri de sume ori actul legislativ care reglementeza chestia asta? Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: reddy , utilizator 12:48, 6 Iulie 2009
Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in urmatorea problema:
- sora mea are contract de munna pe perioada determinata la o firma in Romania. Contractul a fost incheiat la data de 15.01.2009
- incepand cu aceasta data, ea a fost delegata in Germania, la firma-mama
- ea realizeaza venituri din salariul fix + diurna aferrenta perioada in care se desfasoara activitatea
- deja a depasit perioada de 183 de zile de sedere
Intreabarea mea este daca trebuiie sa plateasca si impozite si taxe in Germania, avand in vedere in veniturile pe care le realizeaza sunt impozitate in Romania?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma, vreau sa paltesc impozit dar guvernul nu vrea banii mei Elena Baleanu Elena Baleanu Am lucrat pentru o companie din strainatate in perioada 2005-2007 calatorind intre Spania si Romania, niciodata depasind 183 de zile in Spania. Cunosteam ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei fiscale pentru persoanele care presteaza munca ca si pfa in alte tari ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana presteaza munca in strainatate, ex Austria , ca si persoana fizica autorizata(firma deschisa in tara unde isi ... (vezi toată discuția)
Impozitarea salariilor compensatorii(noul cod fiscal 2016). soringafton soringafton Stiti cumva daca salariile compensatorii se mai impoziteaza incepand cu 1 ianuarie 2016 (noul cod fiscal)? (vezi toată discuția)