avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Loc de parcare ocupat. Care este legea aplicabila?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Loc de parcare ocupat. Care este legea aplicabila?

Unii spun ca poti chema politia comunitara daca iti gasesti ocupat locul de parcare (inchiriat de la primarie). Altii spun ca poti chema primaria sau asociatia de locatari.

Ce lege este aplicabila acestui caz?
Cel mai recent răspuns: Ruben , utilizator 11:29, 26 Iunie 2014
Trebuie sa existe totusi si o incadrare juridica la nivel national. Exista orase unde Consiliul Local nu a stabilit nicio sanctiune pentru ocuparea de catre terti a parcarilor inchiriate de catre Primarie. Cineva ar trebui sa explice ce se poate face impotriva Tulburarilor de fapt (Art. 1793 Cod Civil) facute fara "violenţă sau ameninţare ori prin desfiinţarea sau strămutarea semnelor de hotar" (care le-ar incadra la Art.256 Cod Penal).
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
Ruben, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Proprietate privata. Antr3norul Antr3norul Buna ziua! O intrebare delicata. Detin un loc de parcare proprietate privata ( terenul este proprietatea mea pentru care platesc taxe si impozite, delimitat cu ... (vezi toată discuția)