avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Plagiat
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Plagiat

Buna,

Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea de licenta, si-a publicat o carte copiata, in proportie de 80%, din lucrarea mea de licenta.
Problema este ca am muncit foarte mult la realizarea acestei lucrari, si chiar vroiam, ca peste 2-3 ani, sa o imbunatatesc si sa o public.
Ce as putea sa fac? Daca se copiau cateva pagini, idei sau chiar capitole nu ma deranja prea tare, dar sa-ti vezi toata lucrarea publicata e chiar suparator.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2008
mariana33, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 17 Martie 2008
In cazul meu coordonatorul nu s-a implicat chiar deloc. Nu am primit nici o indicatie, nu mi-a facut nici o corectura, chiar eram speriata in acea perioada deoarece nu simteam nici un spriji din partea lui. Nu cred ca ar trebui sa aiba dreptul sa se foloseasca de lucrarea mea doar datorita faptului ca a fost coordonator. Oricum situatia este dificila si este trist ca se intampla asfel de lucruri.
Foarte trist , dar nu este singurul caz ...posibil sa mai existe asemenea situatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat punkreator punkreator Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)
Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)