Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea de licenta, si-a publicat o carte copiata, in proportie de 80%, din lucrarea mea de licenta.
Problema este ca am muncit foarte mult la realizarea acestei lucrari, si chiar vroiam, ca peste 2-3 ani, sa o imbunatatesc si sa o public.
Ce as putea sa fac? Daca se copiau cateva pagini, idei sau chiar capitole nu ma deranja prea tare, dar sa-ti vezi toata lucrarea publicata e chiar suparator.
Va multumesc.
In cazul meu coordonatorul nu s-a implicat chiar deloc. Nu am primit nici o indicatie, nu mi-a facut nici o corectura, chiar eram speriata in acea perioada deoarece nu simteam nici un spriji din partea lui. Nu cred ca ar trebui sa aiba dreptul sa se foloseasca de lucrarea mea doar datorita faptului ca a fost coordonator. Oricum situatia este dificila si este trist ca se intampla asfel de lucruri.
Plagiat
punkreator
Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)