avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale?

va rooog. stie cineva , a fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale ? legea spune ca la 1 ianuarie 2011 se infiinteaza politia locala. nu gasesc insa regulamentul. va multumesc:bow:
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 07:39, 8 Ianuarie 2011
politia ( scuzeee)
probabil folosesc proiectul regulamentului-cadru
asa este. aveau in fata proiectul. ce este interesant... se pare ca tot 1 la 1000 locuitori. nu s-a rezolvat nimic. iar cei de la politie nu vor sa fie detasati. iar primarul nu are nici un interes sa-l ia detasat, sa ii plateasca salariul lui ( ala bun) nu de functionar public. in plus.... se inmultesc structurile. ca baza materiala.... de la politia romana nu ajunge nimic in patrimoniul politiei locale. ar fi aceeasi marie dar cu alta palarie. si salariul tot ala.
A aparut azi :
M. Of. Partea I nr. 882 din 29 decembrie 2010

Guvernul Romaniei

Hotarare nr. 1332 din 23 decembrie 2010 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare si functionare a politiei locale

stie cineva unde vad si textul??
www.avocatnet.ro/content/con...

Acum sa vedem ce va iesi...
Oare va fi timp pana la reorganizarea Politie Locale...adica pana la 01.01.2011
Sunt nedumerit cu termenul de reorganizare a Politei Comunitare in Politie Locala.

Alte discuții în legătură

Politia locala IORDANA IORDANA Mai este valabil pentru Politia Locala 1 post la 1000 locuitori, asa cum prevedea OUG 63/2010 pentru Politia Comunitara? Personalul politiei locale se preia de ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru politie locala mihami mihami Buna seara! Am inteles ca s-a publicat in monitorul oficial Regulamentul-cadru de organizare si functionare a politiei locale. Daca este adevarat si cada se ... (vezi toată discuția)
Licenta Raluk89cool Raluk89cool Buna ziua!Am si eu o inrebare :Unde pot gasi materiale in legatura cu licenta,avand ca si tema,, ELEMENTE STATUTARE PRIVIND PERSONALUL POLITIEI LOCALE,,.pana ... (vezi toată discuția)