va rooog. stie cineva , a fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale ? legea spune ca la 1 ianuarie 2011 se infiinteaza politia locala. nu gasesc insa regulamentul. va multumesc:bow:
dap stiu care e legea nu stiam unde vad continutul.
si nu se stie daca sefii + primarul sunt atat de dotati ca sa puna la punct asa o treaba intr-un timp atat de scurt (reorganizarea politiei) oricum de la 1.01.2011 legea privind functionarea Politiei Comunitare se abroga, deci de la 1.01 nu mai exista politie Comunitara. La noi s-au trezit niste rahati cu ochi,lingai notorii ca sa zica "apai daca nu apare ...dupa data de 1.01 vom merge cu echipamentele si cu toate care-s acuma(alea de Comunitari) " Apai chiar de ciuda fac o boacana sa vina ei si sa-mi aplice amenda, si dupa aia sa vada ei ca-i fac de rusine in toata tara asta de 2 parale.
Astept textul regulamentului cadru care s-a votat, ca in tara asta nu mai stii ce si cum se voteaza.
in sfarsit. acum se poate spune spor la treaba. ce nu stiu sigur. se ramane tot cu 1 la 1000 ? art. 8 si 9 din regulament spune ceva, insa la sfarsit imi arunca "cu respectarea prevederilor legale" . sa inteleg 1 la 1000 ? daca preaiau personalul politiei comunitare e ok, daca iau si din aparatul de specialitate al primarului... trebuie sa dau afara. ma poate lumina cineva ? :hammer:
As dori sa stiu daca la serviciul fostei politii comunitare era deficit de personal(nu a fost angajat) ,acum cu intrarea in vigoare a legislatiei privind Politia Locala se pot face angajari pentru ocuparea posturilor ,macar pentru respectarea proportiei de 1 la 1000 .
Politia locala
IORDANA
Mai este valabil pentru Politia Locala 1 post la 1000 locuitori, asa cum prevedea OUG 63/2010 pentru Politia Comunitara? Personalul politiei locale se preia de ... (vezi toată discuția)
Licenta
Raluk89cool
Buna ziua!Am si eu o inrebare :Unde pot gasi materiale in legatura cu licenta,avand ca si tema,, ELEMENTE STATUTARE PRIVIND PERSONALUL POLITIEI LOCALE,,.pana ... (vezi toată discuția)