avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie nesuprapunere sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie nesuprapunere sediu social

Buna ziua,

Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL.
In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il el erau mentionate ca mai sunt sedii sociale la acea adresa.
Prin urmare mi-au cerut o declaratie de nesuprapunere...
Intrebarea mea este urmatoarea:
1. Aceasta declaratie trebuie data de catre mine ca Administrator al societatii in curs de constituire?
2. Aceasta declaratie trebuie data de administratorul societatii cu care am facut contractul de inchiriere al spatiului?
3. Aceasta declaratie este ceruta in forma autentica ...cine da pana la urma declaratia eu, sau el?

Va multumesc pentru atentie si astept raspunsurile dumneavoastra.

Ionut Pindaru
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 15:27, 10 Februarie 2014
Am exact aceeasi situatie in care am nevoie de o declaratie autentica. Se pare ca unde urmeaza sa stabilesc sediul unei noi societati comerciale exista o alta firma care are sediu in aceeasi locatie. Cei de la ORC mi-au spus ca am nevoie de o declaratie autentica de la notar. Viitorul asociat a inchiriat 5 mp din biroul unde urmeaza sa isi stabileasca sediul. Avand in vedere ca in acelasi birou mai exista cel putin o societate cu acelasi sediu, declaratie autentica trebuie sa cuprinda mentiunea: structura sa si suprafata sa utila permite functionarea mai multor societati in spatii distinct departajate? Avand in vedere ca e un birou, banuiesc ca nu are incaperi distincte, atunci e suficienta declaratia de mai sus?
Il trimit pe viitorul asociat sa dea aceasta declaratie, dar vreau sa fiu informata, sa ii comunic exact de ce anume am nevoie. Sau daca explica situatia si faptul ca au nevoie de o declaratie autentica, e suficient pentru un notar sa isi dea seama exact ce document sa emita?
Imi cer scuze, dar am deschis un topic cu acelasi subiect, inainte sa observ ca exista deja unul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)
Mutarea sediului social pe o parcela de teren este legala ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Sediul social al unei firme cu multi actionari, cotata pe Piata de Capital urmeaza a fi mutat pe o parcela de teren . Este legala aceasta mutare a sediului ... (vezi toată discuția)
Stabilire sediu societati cu asociati diferiti in acelasi imobil Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa am o intrebare: conform noilor modificari, pot mai multe societati comerciale sa aiba sediul in acelasi imobil, acestea neavand nici un asociat ... (vezi toată discuția)