avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cat de bine ne cunoastem intre noi?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cat de bine ne cunoastem intre noi?

Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti:
a) trope_doi e Diana sau Dinu?
b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide contul cu o regularitate de ceasornic defect (bunicul avea un orologiu cu cuc care facea "cucu-cucu" cand te asteptai mai putin) sau e alta persoana?
c) Ce face u.b.i.k. cand (finaly) face cate ceva?
d) etc.
e) Alin Popescu ... chiar exista?
f) De ce nu are adutescu nici un status acum ?
g) cui ii este frica de Bau-Bau?
h) whatever
Bref: Ma astept ca postarile de pe acest topic sa se incadreze in tiparul urmator:
Intrebarea: U.B.I.K. prefera raspunsurile scurte?
Raspunsul: Nu.
:O
... adica ... scopul meu era/este sa punem si sa raspundem la intrebari despre noi ... sa ne cunoastem mai bine
Pa, v-am pupat!
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Buna ziua,

Subscriu celor spuse de Legally. A reusit sa aseze pe hartie si gandurile mele neexprimate.

As vrea sa adaug ca lumea aceasta virtuala, ar putea fi considerata o lume "a spiritelor"...am putea sa o consideram o experienta benefica inaintea intrarii noastre in cele vesnice...Si dupa cum se vede treaba, exista si aici, din pacate, animozitati, orgolii ...

Teama de a cunoaste personal pe cineva (oricare ar fi aceasta persoana) o am si eu, din perspectiva din care, de cele mai multe ori, imaginea pe care ne-o facem despre o persoana, este deformata de gandirea noastra subiectiva.
A vedea pe cineva in carne si oase, este ceva ce nu mai tine de "subiectiv".

In aceeasi ordine de idei, va spun ca aveam o parere mult mai buna despre mine inainte de a socializa pe acest forum (nu am mai activat pe altul).
Asta s-a intamplat pur si simplu...Nu mi-a scris nimeni ceva de rau. In plus am un rating bun si totusi, adunand crampeie de vorbe si taceri, media in ceea ce priveste persoana mea, luat pe total general (in capul meu:) ), a scazut...
Asta e de bine. Inseamna ca mai am de lucru cu mine :D

Intrebarea conexa topicului este cat de bine ne cunoastem pe noi insineB-)

Cu drag,

Corina
Hmm..o experienta benefica inaintea intrarii noastre in cele vesnice? Plastica exprimare, Corina.Eu as zice ca e o experienta , fie ea benefica sau nu, insa pentru un parcurs de o viata.
Animozitatile si orgoliile exista pretutindeni,insa aicie drept ca nu-si prea au rostul.Adica , de ce ar fi ,, spiritele" noastre unul impotriva celuilalt, de vreme ce nu ne putem privi in ochi in timp ce ne reprosam ceva?.E cam absurd.
Nu e neaparat vorba despre teama de a cunoaste, dealtfel eu m-am si incumentat sa fac un astfel de pas, nu m-a ,,mancat" nimeni.Doar ca totusi, e preferail sa ramanem aici, asa cum ne percepem,fiindca sigur, dupa o intalnire face to face , revenind aici , e posibil sa nu mai fie la fel, nu stiu din ce motive, insa e foarte posibil.Cu toate acestea , nu toata lumea sau toti membri avocatnet ,,socializeaza", unii dintre ei se limiteaza sa isi aduca apprtul pe forumurile juridice sau cele cu profil economic. Cei care socializeaza nu sunt foarte multi si se stiu intre ei .Acestia se si bucura de o mre popularitate in randul userilor.
Totusi, exista intalniri face to face, desigur ca cei care sunt avocati se intalnesc prin instante .
Inainte de a socializa pe acest forum, eu nu aveam o parere mai buna despre mine, am aceeasi parere( e drept ca imaginea mea perceputa de cei de aici ar putea fi putin idealizata, insa e firesc sa fie asa) , ma stiu bine ( apropo de intrebarea conexa) , doar ca poate eram ceva mai interesata de alte surse de informatie, ( citeam ceva mai mult :">) , ieseam mai mult prin parc, etc.Sigur ca nu forumul m-a schimbat , fiindca eu nu ma aflu aici pentru socializare, scopul meu principal e interesul pentru subiectele juridice.Si greu m-as dezlipi de ele ...faptul ca e posibila si socializarea , e foarte in regula,nici nu ar trebui sa fie altfel.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
Oy-oy-oy ce mai ton sobru! Parca am fi la priveghi. Scopul topicului era sa ne cunoastem mai bine intre noi. Asadar triada AUM (Adalbert, Umar, Mordechai) va prezinta cateva:

U.B.I.K. facts

Codul civil a fost scris pentru ca u.b.i.k. se plictisea :yeah:
Exista doar doua tipuri de opinii: cele gresite si cele exprimate de u.b.i.k. :strong:
u.b.i.k. nu e chel! are doar ceva prea putin par pentru un cap atat de mare :yes:
camasile lui u.b.i.k. se umfla de mandrie pentru ca au onoarea de a-i sustine burta :sticktongue:
u.b.i.k. a chemat odata in judecata pe Regina Nationala a Padurilor :oops: (un "n" in plus la redactare). De frica lui u.b.i.k. Regina a abdicat. :sorry:
... s.a.m.d. ...
Haideti, faceti-va curaj si faceti un exercitiu de modestie scriind aici cateva dintre acele "facts" care va privesc

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

Am scris undeva mai in fata faptul ca , ne cunoastem atat cat este necesar, in vederea scopului pentru care ne aflam pe un forum de socializare.
Insa ar fi interesant sa dezvaluim cate ceva si din ,,culisele" personalitatii noastre.
Ar putea fi amuzant chiar .
II las pe ceilalti sa inceapa , fiindca eu am scris deja cam mult pe aici . :slap:
Desi presimt ca nu o sa se prea inghesuie lumea.

:confused:
ContSters181996, utilizator
emma_woodhouse a scris:

Insa ar fi interesant sa dezvaluim cate ceva si din ,,culisele" personalitatii noastre.

Cui i-ar folosi?
ContSters196669, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)