Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti:
a) trope_doi e Diana sau Dinu?
b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide contul cu o regularitate de ceasornic defect (bunicul avea un orologiu cu cuc care facea "cucu-cucu" cand te asteptai mai putin) sau e alta persoana?
c) Ce face u.b.i.k. cand (finaly) face cate ceva?
d) etc.
e) Alin Popescu ... chiar exista?
f) De ce nu are adutescu nici un status acum ?
g) cui ii este frica de Bau-Bau?
h) whatever
Bref: Ma astept ca postarile de pe acest topic sa se incadreze in tiparul urmator: Intrebarea: U.B.I.K. prefera raspunsurile scurte?
Raspunsul: Nu.
:O
... adica ... scopul meu era/este sa punem si sa raspundem la intrebari despre noi ... sa ne cunoastem mai bine
Pa, v-am pupat!
@havera, buna intrebare.Insa sugestia nu-mi apartine .Dupa cum ati observat , eu deja am afirmat ca ,,ne cunoastem atat cat este necesar" in vederea scopului pentru care ne aflam aici.
Dezvaluirile insa le pot face aceia care considera necesar.:)
Draga Corina, nu ne aflam aici sa ne amuzam unii pe seama celorlalti .Asta fiindca nu ne place sa fim luati drept bufoni.Sa fim spirituali, da.Asa sunt oamenii cu care am ales sa interactionez.Iar tu ai dovedit ca esti un om de spirit, cu bunele si relele tale.
Sunt in viata reala si oameni care aleg sa fie bufoni ,fiindca ei nu au nimic remarcabil, iar prin aceasta ei sunt inclusi in anumite cercuri , unde altfel nu ar avea nicio sansa sa fie inclusi.. Cunosc cazuri.Acela insa reprezinta compromisul pe care ei il fac, pretul platit pentru a nu fi niste oameni singuri.
Se intampla uneori sa devenim surse de amuzament pentru ceilalti si fara voie.
Aici ne amuzam cu ceilalti doar...
@havera, aveati dreptate mai inainte: cui i-ar folosi?
Acum chiar va las voua , celorlalti locul .Cred ca am depasit numarul de caractere permise.
Inapoi la juridice cu mine :wave:
De fiecare data cand raspund intr-un topic deschis de alti useri dau cam peste aceleasi persoane si mereu ma intreb ce fac in viata reala, ce profesie au, ce varsta sau unde au studiat. Din acest motiv am cautat un topic in care sa aflu cateva informati despre fiecare si ma bucur ca am si gasit datorita initiativei domului u.b.i.k. :D. Desi ma aflu pe acest forum din toamna, se pare ca sunt boboc, nu cred ca a existat zi in care sa nu fiu prezenta. In aceasta scurta activitate deja mi-am dezvoltat o simpatie pt anumiti consultanti sau utilizatori, cat despre antipatie cred ca nu e cazul. De exemplu chiar cu emma_woodhouse ma intersectez de fiecare in subiectele din penal si mi-ar placea sa stiu ce profesie are deoarece de cunostinte nu ma indoiesc=D>.
Sper sa ma integrez cat mai bine in aceasta comunitate si sa ma primiti cu intelegere pt ca nu am de cand sa plec prea devreme:blush2:.
Olimpia , ma bucur sa am un nou ,,partener" pe forumul de drept penal.Despre mine, ce sa spun, am un mic cabinet juridic intr-o casuta de lemn.Restul il stii deja ...:slap:
Bun venit si ..curaj.Exista oameni foarte pasnici aici, si de la care ai ce sa inveti.Sa ai o activitate indelungata si fructuoasa :)