avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de somaj este stagiu in vederea acordarii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de somaj este stagiu in vederea acordarii pensiei de invaliditate?

buna ziua ,din nou apelez la ajutorul dv.pt care va multumesc anticipat.
intrebarea mea este daca perioada de somaj se pune ca vechime pentru pensia de boala? si cu noua lege,care este vechimea necesara pentru a putea beneficia de o pensie de boala?
Intr-adevar ,aveti dreptate,eu nu m-am exprimat corect cu ,,contrazicerile,, desi prima impresie asta a fost,citind,recitind m-am lamurit cum stau lcrurile,imi cer scuze si totodata va multumesc pentru raspunsuri,o sa tin cont si de tabelul cu varstele si anii vechime necesari.
Cu stima Elena.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt cele mai avantajoase conditii pentru pensionarea anticipata? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Puteti sa-mi raspundeti, va rog, la urmatoarele intrebari: 1. Un barbat nascut in anul 1952 la cati ani se poate pensiona anticipat? In cazul ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate este considerata vechime in serviciu? misu1972 misu1972 Buna ziua . Sunt pensionar militar , beneficiar de pensie de invaliditate din anul 2011, as dori sa stiu daca perioada asimilata incepand cu data trecerii in ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime/cotizare ContSters42601 ContSters42601 Perioada pensionarii de invaliditate gr 2 ,este considerata ca vechime sau stadiu de cotizare ? Cum se face acest calcul?Spre exemplu la 10 ani pensieonare ... (vezi toată discuția)