avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radar - numere murdare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radar - numere murdare

Am fost filmat cu aparatul radar din fata,si in miscare,depasind limita de viteza. In spatele meu mai mergea inca un autoturism cu aceeasi viteza. Dupa aprox 1 km,ne opreste un agent pe amandoi. Soferului sin spatele meu ii arata inregistrarea,mie nu...dandu-ma jos din masina am constatat ca numarul masinii,si nici marca nu sunt vizibile,fiind acoperite cu gheata murdara - lucru ce-mi zice si soferul care a vazut inregistrarea: pe caseta se vede masina da nu numarul de inmatriculare! ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: aditzag , utilizator 20:53, 5 Ianuarie 2011
multumesc mult pt spontaneitate :) si pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vizionat filmul radar klaci klaci Am cateva intrebari daca ma puteti ajuta,am vizionat filmul radar si pe film masina mea nu se vede din cauza unei curbe dar este specificat viteza de 105km/h ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)