Decizia de concediere trebuie sa contina motivele de fapt si de drept ce au stat la baza concedierii
In ceea ce priveste motivele de fapt, se spune ca decizia nu poate fi completata cu acte extrioare: note, constatari, referate.
In cazul desfiintarii, considerati ca este suficienta mentiunea:
avand in vedere hotararea administratorului privind reorganizarea activitatii si desfiintarea locului de munca ocupat de salariat
sau ar trebui sa detaliez desfiintarea in fapt
Ma puteti ajuta cu un model decizie de concediere ca urmare a desfiintarii postului?
in momentul acelei concedieri am fost 3 persoane date afara pe baza acelei decizii, dupa ce a trecut o fata de pe part pe full au adus inapoi una din cele concediate ...oricum mi-ai fost de folos ms mult de raspunns
Stiu Legea B-) !
In cazul dvs , va incadrati la art 65, 66, 67, nu inteleg de ce s-au stipulat si celelate art care privesc concediererea colectiva. Daca erati nemultumita cu decizia angajatorului tr sa va adresati intantelor de judecata.
Art 65 alin. 1?
helenita
Art. 65. [concedierea pentru motive obiective]
(1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului ... (vezi toată discuția)