avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUDITORI LA SA??PE CE PERIOADA??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUDITORI LA SA??PE CE PERIOADA??

Va rog sa-mi spuneti daca legea imi impune un anumit termen pentru mandatul auditorilor la un SA, sau acesta poate sa fie pe orice perioada?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 12:07, 13 Ianuarie 2011
Ok, m-am uitat pe site-urile recomandate.
Inteleg ca, in situatia mea, daca s-a optat de la inceput pentru auditori, neexistand cenzori (este ok sa ai auditori si sa n-ai cenzori, dpdv legal?) pot sa prelungesc mandatul acestora pe ce perioada doresc.
Este corect?
multumesc mult pentru indrumari=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa- cenzori Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua! O societate pe actiuni si-a restrans activitatea si mai functioneza decat cu un salariat. Pana acum a avut 3 cenzori care le expira mandatul .Pe ... (vezi toată discuția)
Nivel salarizare responsabil activitatea de audit intern Eva_56 Eva_56 Lege nr. 672/2002 din 19/12/2002 privind auditul public intern Art. 2.- În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos se ... (vezi toată discuția)
Societate pe actiuni ... audit - cenzori Vasilateanu Vasilateanu La o societate pe actiuni doresc sa modific actul constitutiv in sensul numirii unei comisii de cenzori in locul unei societati care efectueaza auditul ? ce ... (vezi toată discuția)