avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... NU reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

NU reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo!

De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez.
Jos imi apare "Error on page". Pe site-ul asta reusesc sa intru doar de pe www.avocatnet.ro. Nu mai reu... .
Ce sa fac?
Alte mesaje pot sa vizualizez, mai putin pe cele de pe www.avocatnet.ro

E nasol ca si daca vreau sa vad daca a scris cineva la topicul asta, trebuie sa intru tot pe acest site. :(
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 10:36, 4 Mai 2008
Am incercat sa folosesc alta adresa de yahoo, dar fara succes. Ce parere aveti? trebuie sa reinstalez yahoo?
Am sters tot ce am avut yahoo prin calculator, dar tot nu merge. :(
Oare trebuie sa reinstalez tot windows-ul?
Aveti cumva antivirus pe calculator ? Celelalte mesaje pot fi vizualizate din casuta de pe yahoo?
Yahoo nu se reinstaleaza.
Stergeti modulele cookie si fisierele temporare create de navigarea pe internet.
Aveam 2 programe antivirus pe calc, abia acuma, dupa ce l-am descarcat pe al treilea si l-am actualizat, mi-a sters troienii.
Ura! merge!
ma bucur ca n-a trebuit sa reisntalez windows-ul, pt ca si pe acolo aveam niste nereguli.
Inseamna ca ati avut calculatorul virusat ..... incercati sa dati o scanare pe zi la calculator cu antivirusul pe care-l aveti, ca sa nu mai aveti probleme ....:)
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Am de vreo cateva zile probleme cu vizualizarea anumitor sectiuni din site. Cand doresc sa vizualizez continutul unei stiri (de exemplu) imi apare ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)