avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... NU reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

NU reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo!

De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez.
Jos imi apare "Error on page". Pe site-ul asta reusesc sa intru doar de pe www.avocatnet.ro. Nu mai reu... .
Ce sa fac?
Alte mesaje pot sa vizualizez, mai putin pe cele de pe www.avocatnet.ro

E nasol ca si daca vreau sa vad daca a scris cineva la topicul asta, trebuie sa intru tot pe acest site. :(
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 10:36, 4 Mai 2008
Salut.
2 programe de antivirusi nu e bine sa ai pe calculator, ajunge numai unul singur, pt. ca daca ai 2 poate sa iti creeze probleme in calculator la care nici nu te gandesti pe moment.
Cand navighezi pe Internet trebuie sa stergi modulele de cookies si fisierele temporare create de navigarea pe internet.
internet explorelul nu merge chiar asa de bine,cum ar trebui sa mearga.
Cel mai bun este Mozilla Firefox, ca browser ca sa navigezhi pe net fara probleme si programul este gratuit si functioneaza perfect.
Iti garantez,ca o sa iti mearga navigarea pe net si sa iti deschizi mailul fara probleme.

Paste fericit.
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2008
costeldmos, utilizator
Multumesc frumos, folosesc AM Browser. Cand am folosit programele de antivirusi, prima data l-am dezinstalat pe unul, apoi am instalat altul si abia cu al treilea am reushit!
"Mizilla"? NU cumva e "Mozilla"?
Imi cer scuze, Mozilla e Browserul.
Veronica, şi eu m-am lovit de aceeaşi problemă.
Am avut instalat Internet Explorer şi vreo două programe antivirus, a funcţionat o perioadă foarte bine până când poc!#-o mi se decontecta PC-ul de la reţeaua internet, mă bloca pe o pagină de internet după foarte scurt timp şi apoi nu-l mai scoteam din această stare decât după ce-l boot-am... am avut nişte zile de coşmar...
După ce am întrebat în stânga şi în dreapta, am reinstalat tot, am pus Mozilla şi un singur program antivirus cu actualizare zilnică şi de atunci nu mai am probleme......:D :D:D
Ce să fac dacă am cunoştinţe minime în acest domeniu?
Când am învăţat prima oară să lucrez la calculator, în 1991, am învăţat limbajul dos care era cumplit, dacă uitai un spaţiu, o cratimă etc. nu mai funcţiona comanda.... Acum lucrurile au evoluat spre uşurarea noastră, a celor care doar folosim calculatorul pe baza programelor facile şi nu facem depanări!
La fel este şi cu maşina, ştiu să o conduc şi pun benzină, dar mai mult nu. Pentru aceasta există service-urile!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Am de vreo cateva zile probleme cu vizualizarea anumitor sectiuni din site. Cand doresc sa vizualizez continutul unei stiri (de exemplu) imi apare ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)