eu.ro.lex a scris:
Stimate domn,
nu stim de ce mai apelati la sugestii si sfaturi daca tot le stiti pe toate.Doamna,colega noastra, si-a spus doar un punct de vedere si a pus o intrebare.Pentru asta nu trebuie sa va "mutilati "#-o.
Domnul meu, acest forum se doreste a fi o modalitate prin care sunt facilitate discutiile intre utilizatori si niste cunoscatori ai legii. In cazul in care apar raspunsuri din partea unor utilizatori obisnuiti, e normal, oamenii isi dau cu parerea, nu e nimic grav daca raspunsurile sunt pe langa. Dar daca asemenea impresii vin din partea unor membri ai forumului, care se presupun a fi avizati, devine o problema. Acest forum devine total inutil cand se dovedeste incompetenta celor care ar trebui sa dea raspunsuri din calitatea de avocati, consilieri juridici etc. E adevarat, nu sunt eu in masura sa judec competenta d-voastra, dar cred ca logica sta la baza oricarei legi. Facand o comparatie, cred ca pot sa acuz un doctor care imi spune sa-mi tai mana dreapta daca am o simpla raceala, nu? (nu trebuie sa fiu doctor pentru a face acest comentariu). Faptul ca va declarati avizati in acest forum inseamna ca aveti anumite responsabilitati. Faptul ca nu castigati nimic daca va expuneti punctul de vedere, nu inseamna ca nu trebuie sa va asumati responsabilitatea raspunsurilor date.