avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 infiintare firma
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

infiintare firma

As vrea sa imi deschid o firma care se ocupa cu gazduire de saituri, prestari servicii montare camere de supraveghere, service pentru calculatoare...c-am tot ce tine de it-uri.
Ma poate ajuta cine care sa ma intrume cum sa procedez asfel in cat totul sa fie legal..sa nu omit ceva.
C-am care sunt taxele pentru acest domeniu de activitate.Am inteles ca sunt diferite.Firma fa fi platitoare de tva la 3 luni.In ce cod CAEN s-ar regasi.
va rog ,sa ma ajute cineva cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 12:18, 22 Aprilie 2009
birouavocatura a scris:
Cu totul va costa 850 lei.

Care tot?Capitalul social e 200 de lei minim, macar dati o informatie completa.

Dureaza 3 zile lucratoare.

Numai la registrul comertului. E clar insa ca initiatorul are si alte probleme premergatoare, plus ca nu vreau sa cred ca i-ati baga sub nas un act constitutiv "model", ca sa fie gata in aceeasi zi.

Actele necesare se gasesc foarte bine pe site-ul ONRC, insa nu lista respectiva aduce elucidarea problemelor expuse.
Andreea Lisievici a scris:

birouavocatura a scris:
Cu totul va costa 850 lei.

Care tot?Capitalul social e 200 de lei minim, macar dati o informatie completa.

Dureaza 3 zile lucratoare.

Numai la registrul comertului. E clar insa ca initiatorul are si alte probleme premergatoare, plus ca nu vreau sa cred ca i-ati baga sub nas un act constitutiv "model", ca sa fie gata in aceeasi zi.

Actele necesare se gasesc foarte bine pe site-ul ONRC, insa nu lista respectiva aduce elucidarea problemelor expuse.

Andreea ar trebui sa se elimine problema reclamelor mascate pe acest site... Din cate observ, forumul acesta nu a devenit un loc unde oamenii pot cere consultanta, ci a devenit pt avocati un loc de unde pot atrage clienti. Asta se vrea pana la urma???:-/:(
birouavocatura a fost avertizat ieri pentru folosirea acestei practici. Daca mai continua va fi banat.
Buna ziua,

Va rog spuneti-mi ce anume trebuie facut pentru ca sediul societatii sa devina activ ? Adica sa fie sediu cu activitate ?
De asemenea in cazul in care firma este infiintata dar nu are inca un sediu activ, se poate face o achizitie in numele firmei fara a solicita in prealabil activarea sediului ? Multumesc frumos !
Daca se poate, fiti va rog un pic mai precis in exprimare. Ce intelegeti dumneavoastra prin sediu activ? Firma a avut activitatea suspendata? :-/

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)