Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
5. In mod ciudat, nu prea se straduieste nimeni sa convinga vreo persoana care isi manifesta neincrederea si rezervele in MedieRE (sa le ia in serios si sa le "vindece"). In schimb e inevitabil chestionata daca nu cumva are ceva impotriva mediatoriLOR. :stunned:
Regret ca v-am suparat, Dle. Ciobanu...
Din pacate, pot, afectiv, sa va fiu alaturi...dar nu m-ati convins.
conceptual, coexistenta dintre mediatori si cei care nu inteleg procesul medierii, a fost/este blocat printr-o metoda simpla ‘denigrarea si neacceptarea medierii si a mediatorilor’.
Sincer, am crezut ca vor apare unele luari de pozitie din partea grupului “anti” sau din partea moderatorului, dar ..TACERE !
de ce as mai plati si un mediator ?.....
vrui si eu acum o data
sa fac scrisului rabata
pe nadine s-o intarat
ca sa dea oftul pe gat
unele luari de pozitie din partea grupului “anti” sau din partea moderatorului, dar ..TACERE !
Caci iata ce vad eu ...si daca nu vad bine ma puteti "ajuta" sa-mi schimb optica (accept critici):
Vad o persoana = @ Nadie care isi manifesta NEINCREDEREA in mediere si intreaba, printre altele:
Dar, ca sa fii mdediator nu trebuie sa ai nici morala, nici sa cnosti Legislatia...Doar un individ care si-a cumparat diploma de licenta in Drept ar putea sa obteze pentru aceasta profesie...
lipsit de scrupule pentru a fi satisfacut ca ai incheiat o mediere....
profesia de mediator fiind o solutie de smechereala si pentru un agronom, un inginer etc......
plateste un ,,masterat,, si se cheama ca e....mediator. Cand de fapt nu stie nimic temeinc..
Mediatorul ar trebui sa aiba studii juridice si ca ar trebui sa explice ambelor parti cum s-ar rezolva JURIDIC conflictul, fara sa se multumeasca cu incasarea onorariului