Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
pfff..mi se par km dificile grilele lui udroiu..am gasit o grila la proc civ care spune k incheierea prin care s a dispus in cadrul procesului d partaj, vanz bunurilor prin buna invoiala sau prin executor, nu poate fi atacata cu apel numai separat, inainte d pronuntarea hot asupra fondului..iar eu stiam k poate fi atacata cu apel separat..voi cum stiti?
scuze..nici nu mi am dat seama..e vorba doar d obisnuinta..
:offtopic:
Pentru @Biancaelena..Poate sunt de moda veche ...dar te rog din suflet , fara suparare, scrie romaneste. Nu am nimic cu prescurtarile...dar totusi...:worthy:
da..din pacate pentru nervii nostri..e grila 480 din gabriel boroi& gabriela raducan..
biancaelena84 a scris:
pfff..mi se par km dificile grilele lui udroiu..am gasit o grila la proc civ care spune k incheierea prin care s a dispus in cadrul procesului d partaj, vanz bunurilor prin buna invoiala sau prin executor, nu poate fi atacata cu apel numai separat, inainte d pronuntarea hot asupra fondului..iar eu stiam k poate fi atacata cu apel separat..voi cum stiti?
673 indice 11 aliniat 4
se intampla sa mai fie si grile cu greseli de tipar in ceea ce priveste raspunsurile...din pacate
din ce carte e grila?
isis23 a scris:
scuze..nici nu mi am dat seama..e vorba doar d obisnuinta..
:offtopic:
Pentru @Biancaelena..Poate sunt de moda veche ...dar te rog din suflet , fara suparare, scrie romaneste. Nu am nimic cu prescurtarile...dar totusi...:worthy: