avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
faceam o grila de udroiu....si poate de la oboseala..de la stres inteleg eu gresit...e vb de grila 13 procedura penala speciala: competenta organelor de cercetare penala:
a)poate fi extinsa.numai in ceea ce priveste teritoriul
b)dupa calitatea persoanei nu poate fi extinsa
c)dupa materie nu poate fi extinsa
El ia de bun raspunsul a)...ok...dar daca nu iau de bun b si c unde zice ca NU poate fi extinsa...daca nu e valabila...inseamna per a contrario ca poate fi extinsa nu?si atunci cum vine"numai in ceea ce priveste teritoriul"?....posibil sa fiu eu in eroare si sa nu vad padurea din cauza copacului din fata :))) imi cer scuze daca intrebarea este prea absurda si puerila :D
Ai dreptate. :)
Si la mine in carte este pus un semn in dreptul acestei grile. Adica face parte din categoria celor "ciudate" :))

Eu in ultimele zile nu-mi bat capul cu asa ceva. ;)
si inca una....asta e hotarat sa-mi puna rabdarea la incercare raaaau...grila 35:dupa inceperea UP in rem: a)pot fi efectuate perchezitii domicilare b)trebuie inceputa UP in personam pt a dispune trimiterea in judecata c) se poate dispune,fara inceperea UP in personam, scoaterea de sub UP
el ia a)si b)....dar scoaterea pt fapta nu exista si nu e prevazuta de legea penala poate fi dipsusa si daca nu e inceputa UP in personam...uof...inca 3zile si scapam
La grila 35 cred ca e corect ceea ce spune U.
Scoaterea de sub UP nu poate fi dispusa daca decat daca avem UP in personam.
Daca nu se va dispune clasarea.

Adica trebuie sa ai pe cine "scoate" de sub UP ;)
O nelamurire la procedura civila:

De ce in cazul sechestrului judiciar avem preverea referitoare la numirea unui administrator-sechestru, iar in cazul sechestrului asigurator nu avem asa ceva?
Ce se intampla cu bunurile sechestrate in baza unui sechestru asigurator? Cine le va administra?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)