Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
sangreal a scris:
Da, corect AB la grila cu expetiza.
Nu este tinut expertul de termenul de minim 5 zile prevazut pentru citarea la judecata.
B nu este corect pentru ca trebuie carte postala recomandata cu confirmare de primire- art. 208CPC
A - art 171 indice 1
eu stiam ca doar prin exceptie se pun in sarcina ambelor parti, si asa mi se pare ca reiese si din art.171 ind1...poate gresesc eu
sangreal a scris:
Da, corect AB la grila cu expetiza.
Nu este tinut expertul de termenul de minim 5 zile prevazut pentru citarea la judecata.
B nu este corect pentru ca trebuie carte postala recomandata cu confirmare de primire- art. 208CPC
A - art 171 indice 1
eu stiam ca doar prin exceptie se pun in sarcina ambelor parti, si asa mi se pare ca reiese si din art.171 ind1...poate gresesc eu
marileta a scris:
#-osangreal a scris:
La penultima grila A,C - nu este prima zi se infatisare cand e citat un parat decedat, am avut la lucrare si am gresit mai toti :D Expertul NU mai depune juramant de martor, s-a modificat de vreo 2-3 ani. Minorii care au implinit 14 ani se citeaza personal, si vor fi doar asistati.
La ultima este doar C. A nu este pentru ca pronunta hot partiala la cererea reclamantului, NU a paratului.
:D le retineti asa cu siguranta. Important e sa raspundeti acolo bine!