avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Sunteti bine pregatiti si e musai sa aveti incredere ca o sa reusiti !
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
isis23, utilizator
lili_maci a scris:

Eu n-am prea apucat sa stau cu voi, dar v-am urmarit constant :D. Multumesc, Patrick si Sangreal pentru ajutor (Sangreal, sper ca a fost ok testul de azi, de la dr. familiei). Trenul meu pleaca in seara asta, din Timisoara, iar de la opt dimineatza voi bantui prin Bucuresti.
Sper sa aud numai vesti bune de la toata lumea de aici! :thumbup:

Da, a fost OK :) am solutionat corect dosarul :)

Mult mult succes tuturor, va mai spun inca o data.
Maine sa va relaxati putin, sa nu mai stati cu capul in carti (vorbesc eu care am citit codurile pana seara la 8 inainte de examen, dar sa nu faceti ca mine ca am fost prea obosita) si sa fiti ft ft ft atenti acolo, sa cititi de 2-3 ori enuntul sa nu va scape ceva ori sa nu vedeti vreun "nu" pe-acolo ca stiu cum e. Sper sa ne auzim cu bine!!!
Eu, ca eu, ca n-am fost foarte activa, dar voi de ce nu va intalniti dupa examen? In Bucuresti, vreau sa zic ...:vishenka: intreb si eu numai ...
isis23 a scris:

Mult noroc tuturor:luck: . Mi-a facut o imensa placere sa fiu cu voi , si sa dezbatem impreuna ! Va tin pumnii si sunt alaturi cu sufletul. Eu sunt in Bucuresti , si daca vreti vin sa va fac galerie :dance3:. Sper ca am fost cat de cat la inaltimea pregatirii voastre si ca la anul sa fim colegi .
Va pup , si sa auzim numai de bine pe 26 ! :ok:
Hai inca o grila Jur, e ultima din partea mea:

Seful politiei il cheama pe agentul care avea sarcina sa urmareasca un infractor cunoscut, banuit de crima si pe care l-a pierdut.
- Cum ti-a scapat?
- A intrat la cinema.
- Si de ce nu ai intrat dupa el?
- Eu vazusem filmul acela de mai multe ori.

Variante de raspuns:
a. fapta infractorului e evadare si se aplica regulile de la recidiva;
b. fapta agentului de politie se incadreaza la infractiunea de inlesnirea evadarii si se pedepseste ca atare;
c. precizati ce film rula....

:thumbup::happy:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)