Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Mult succes tuturor maine la examen!v-am urmarit in tot timpul asta si o sa imi iau inima in dinti sa particip si eu la discutiile voastre caci la anul voi sustine si eu examenul la INM. Va astept sa reveniti dupa examen sa ne impartasiti experienta voastra!
O intrebare Sangreal . Impotriva ordonantei procurorului prin care s-a dispus luarea masurilor asiguratorii , se poate face plangere . Unde ? La acelasi procuror care a luat masura ? Ca nu reiese din textul de lege , se spune doar ca la procuror . Daca este acelasi , nu vad unde e controlul judiciar
Opinia mea nu are aceeasi greutate, precum lui Sangreal, dar eu as considera ca se face la procurorul ierarhic superior *chiar daca articolul nu distinge*, neexistand nicio posibilitate ca ea sa se atace la instanta (daca a fost daca in faza de UP) (nu putem sa incadram la vreun recurs extraordinar de la 140 ind. 2) SAU sa se atace in continuare pe scara ierarhica.