Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ababa a scris:
si cand crezi ca o sa se afiseze pana la urma rezultatele finale
?
Rezultatele finale se vor afisa, probabil, pe 26 septembrie, asa cum scrie in anuntul concursului, iar validarea examenului spre sfarsitul lui octombrie, in cel mai bun caz.
Asa ca sa-ti dai demisia inainte de validare, mi se pare o nechibzuinta, cel putin..Incompatibilitatea intervine de la validare, nu de la data afisarii rezultatelor "finale"...
ababa a scris:
nu de alta , dar miine vreau sa mi dau demisia, si ar fi un pic ilar sa raman in plop .....
Poti sa stai in concediu fara plata, iar demisia ti-o dai cu data validarii concursului de catre CSM.
Pentru cei care au intrebat de job> nu, nu aveti voie sa aveti o slujba in paralel cu INM-ul.
Si n-o sa aveti nici timp pentru asa ceva...:D
felcitari tuturor celor care au reusit, felicitari Patrick, Rino 83, Executron, Magda M, poate ne dati si noua cateva sugestii despre programul de invatat, cum v-ati structurat materia, si timpul, mai ales pt cei care mai au si serviciu,
bafta multa in continuare!
va multumesc mult
iar 2 luni inainte de examen am stat aproape sechestrata in casa. Deci eu am avut nevoie de aceasta perioada in care nu prea am facut altceva decat sa invat ( fara job, fara copil, catel, etc...)
Succes!