Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
misala a scris:
felcitari tuturor celor care au reusit, felicitari Patrick, Rino 83, Executron, Magda M, poate ne dati si noua cateva sugestii despre programul de invatat, cum v-ati structurat materia, si timpul, mai ales pt cei care mai au si serviciu,
bafta multa in continuare!
va multumesc mult
Ufff..daca iti povestesc despre timpul meu de invatat..ti se va parea ca exagerez...
Consider ca un factor important in chestia cu INM-ul este...MOTIVATIA ! Trebuie sa existe ceva care sa te puna in miscare, nu sunt retete general valabile de urmat...Apoi, repetitia, mama invatarii, iar 2 luni inainte de examen am stat aproape sechestrata in casa. Deci eu am avut nevoie de aceasta perioada in care nu prea am facut altceva decat sa invat ( fara job, fara copil, catel, etc...)
Succes!
maxmara a scris:
ababa a scris:
nu de alta , dar miine vreau sa mi dau demisia, si ar fi un pic ilar sa raman in plop .....
Poti sa stai in concediu fara plata, iar demisia ti-o dai cu data validarii concursului de catre CSM.
Pentru cei care au intrebat de job> nu, nu aveti voie sa aveti o slujba in paralel cu INM-ul.
Si n-o sa aveti nici timp pentru asa ceva...:D
Cred ca ai dreptate...o sa-mi iau si eu concediu fara plata...
Sa inteleg ca tu esti deja in anul II?
Ca as mai avea niste nelamuriri:D..
-spre exemplu..daca trebuie sa vin o zi la mine in oras, sa imi dau demisia din job-ul actual sau sa rezolv o problema care necesita neaparat infatisarea...cum pot proceda? Trebuie sa obtin invoirea de la cineva..sau...?
-vacantele corespund ca si perioada cu cele studentesti?
Deocamdata...mai am vreo 10..:">
Multumesc!
stiu ca nu exista o reteta, vroiam doar sa stiu cum ati facut fata, cei care au serviciu, copii si alte obligatii, si cam cate luni sau ani v-ati pregatit
eu deocamdata am doar serviciu, si asa si mi se pare ff greu, cat despre ceva timp liber inainte de examen, sper sa-mi pot lua un concediu de 2-3 luni (anul asta nu mi-am luat concediu, ca sa il rezerv pt anul viitor), sper sa fie insa cu folos.
felicitari si mult succes!