Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Patrick_ a scris:
emmav a scris:
Multumesc!=D> Si la 2? Cum e treaba cu donatia? Din cate stiu, nu poate fi afectata de modalitati (termen sau conditie), dar in drept am invatat ca nu poti fi sigur pe nimic suta la suta...:sorry:
Modalitatile sunt termenul, conditia si sarcina (doar pt liberalitati)
Adica... stai ca nu pricep! O liberalitate poate fi afectata de termen sau conditie?X-(
Ai dreptate, Patrick, ca donatia poate fi afectata de modalitati.
M-am lamurit, insa, pe de alta parte, plata datoriei donatorului catre o alta persoana este o SARCINA, cred eu, si nu o conditie... Asa ma gandesc. Deci cred in continuare ca d - ul nu e corect.:(
emmav a scris:
Patrick_ a scris:
emmav a scris:
Multumesc!=D> Si la 2? Cum e treaba cu donatia? Din cate stiu, nu poate fi afectata de modalitati (termen sau conditie), dar in drept am invatat ca nu poti fi sigur pe nimic suta la suta...:sorry:
Modalitatile sunt termenul, conditia si sarcina (doar pt liberalitati)
Adica... stai ca nu pricep! O liberalitate poate fi afectata de termen sau conditie?X-(
Ai dreptate, Patrick, ca donatia poate fi afectata de modalitati.
M-am lamurit, insa, pe de alta parte, plata datoriei donatorului catre o alta persoana este o SARCINA, cred eu, si nu o conditie... Asa ma gandesc. Deci cred in continuare ca d - ul nu e corect.:(
emmav, varianta d...zice asa....act afectat de o modalitate....in cazul nostru -o donatie afectata de o sarcina(sarcina- modalitate a aj specifica liberalitatilor)
cum sa nu fie corecta varianta d?
cred ca te ai incurcat in rationament pe undeva:)