avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota purtare elev.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota purtare elev.

Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:18, 27 Februarie 2011
Este dreptul dvs,dar nu faceti nici lumea mai drepata, iar daca fiul dvs greseste cu adevarat si se justifica scaderea notei la purtare,nu il ajutati decat in sens negativ.

ldona a scris:

Nu stiu cum este in alte scoli, dar aici sunt cateva nereguli, si nu pot lasa lucrurile asa. Imi doresc pentru copii sa traiasca intr-o lume mai dreapta decat avem in prezent.Adica , la comportament identic, pedeapsa identica.

=D>Simpatic. Zicea Antonin Scalia, judecator al Curtii Supreme din SUA "Fiind tata a 9 copii, stiu ce e dreptatea. Copiii pot suporta cele mai nejustificate decizii, le poti interzice statul la TV, sau mersul in parc, sau apropierea de gardul vecinului, dar incerca sa interzici fara motiv doar unuia sa stea la TV in timp ce ceilalti au voie, si vei confrunta imediat simtul dreptatii trezindu-se la lupta".

In definitiv nu ne supara ca scoala aplica pedepse, atat timp cat o face echitabil. Eu cred ca faceti lumea mai dreapta:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Contestarea sanctiunii disciplinare de scaderea notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)