avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri valabilitate autorizatie traducator
Discuție deschisă în Traduceri

valabilitate autorizatie traducator

ce valabilitate are autorizatia de traducator emisa de Min Just.? Am autorizatie din 2000 dar nu figurez pe lista traducatorilor autorizati postata pe site-ul ministerului.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 15:25, 24 Martie 2009
atat prin posta catr si pe telefon se poate sesiza ministerul justitiei

numarul de telefon pentru servicii juridice conexe traducatori autorizati il gasiti pe www.untar.ro, la institutii. modalitatea de rezolvate poate fi diferita.

(tabelul de pe internet nu are relevanta juridica pentru ca nu este o autorizatie)
poti sa lipsesti de acolo, sa ai autorizatie si sa interpretezi in instanta, asa cum e cazul colegei/colegului

in plus dosarul este deja la ministerul justitiei, in arhiva traducatori autorizati , dar liseste din tabel, asta nu inseamna ca nu e traducator autorizat si notarul sau judecatorul nu iau in consideratie specimenul de semnatura, daca prezinti autorizatia
(unii au numele dactilografiate gresit si nu are nici o relevanta pagina web, care nu este un document)
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2009
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de traducator Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Sunt traducator autorizat de MCC pentru domeniul tehnic. Intrebarea mea este daca MJ autorizeaza si traducatori in domeniul tehnic sau ii autorizeaza numai ... (vezi toată discuția)
Traducator neautorizat IoanaAC IoanaAC Buna ziua. Sunt absolventa de facultate tehnica si doresc sa efectuez traduceri pe profil tehnic. 1. Pot efectua astfel de traduceri fara a avea autorizatia ... (vezi toată discuția)