Cora, ce atitudine nu e demna de un avocat? Eu trebuie sa-mi asist si reprezint clientul, in interesul sau fac tot ceea ce e posibil legal. Tocmai aratam ca nu e nimic ilegal sa arati unei persoane ce i s-ar putea intampla daca nu executa de buna voie o obligatie sau alta.
Apoi, spetele sunt similare pe simplul motiv ca in tara asta dreptul la aparare e garantat, asa incat omul simplu, pe langa obligatia de a cunoaste legea, mai poate apela la un avocat ca Andreea daca n-o pricepe.
Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii. Nici macar un avocat ca tine. Nu sunt execeptii, imi pare rau.
Nu este considerata nici intimidare (?) si nici alta infractiune amenintarea cu un rau legal.
Ca daca eu iti spun tie, dupa ce mi-ai dat in cap, ca te dau pe mana politiei daca ma mai pocnesti, nu-i nimic ilegal aici! T
Nu e vorba ca eu iti sopun tie, Andreea, ca ai infaptuit infractiunea de insulta... ci ca te actionez in instanta pentru insulta. Ceea ce e perfect legal, nu e amenintarea cu ceva injust. E dreptul meu sa actionez pe oricine in instanta pentru orice.
Dar... am sa ma gandesc la ce ai sustinut tu despre clauzele abuzive, voi putea folosi in raspunsurile mele la notificari. Buna idee! :kissing: Mersi.
~ final discuție ~