vornicu lumi a scris:
Ei,vedeti?Birocratia asta!Firma moare incet si eu nu pot face nimic?Nu este nimeni desemnat propriu-zis sa faca nimic,dar in organigrama eu sunt administrator cu CIM ca la carte ,iar asociatul meu (cel despre care este vorba) a insistat sa fie director general.Pina luna asta ne-am descurcat cum am putut,dar in ianuarie nu am luat decit 3 comenzi si salariile ,nemaivorbind de alte plati nu au putut fi platite! In concluzie cred ca voi apela la alta metoda pentru a scapa de acest salariu mare,pentru ca in AGA eu nu detin majoritatea(am 40 %),deci nu va fi de acord cu acest lucru,mai ales ca eu cu el am probleme mari in ultima vreme:face tot ce-i sta in puteri sa distruga firma si implicit pe mine pentru ca nu l-am mai lasat sa gestioneze fondurile dupa bunul lui plac si in interesul propriu!
Va rog,poate exista totusi o portita,ceva de care sa ma leg.....
Din cate inteleg eu sunteti 2 parteneri in afacere iar celalalt este cel majoritar. Cu toate acestea dvs. doriti sa-l concediati pe partenerul majoritar ... cel pe care nul-ati mai lasat sa faca ce vrea cu fonduriele societatii............ sa ziceti multumesc ca nu concediaza el......
Fara ca partenerul sa fie de acord cu restructurarea postului nu aveti cum sa-l concediati.