avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... RASPUNDEREA MAGISTRATILOR
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

RASPUNDEREA MAGISTRATILOR

Vad foarte multe subiecte pe tema incalcarii sau eludarii legii de catre magistrati ,in special judecatori. vad oamei care sunt executati silit in baza unor hotariri judecatoresti strimbe. vreau o lege prin care cei ce au pronuntat o hotarire care s-a dovedit strimba ,sa plateasca . Cum facem?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 23:40, 16 Februarie 2011
Nu cred ca postarile pe net pot duce la fense daca ele sunt de bun simt ca si in cazul dvs .problema este ca un mesaj conciliant ca si cel pe care doriti sa-l transmiteti nu poate avea enunturi contradictorii . Detaliez:
1). "durerea tacuta " trebuie sa aprinda serioase semnale de alarma" spuneti dvs. Eu spun ca fiind tacuta este imposibil a activa alarme pentru aceasta trebuie actiune.
2)."mai trebuie asteptat pentru o normalitate la care avem dreptul" . Pai daca avem DREPTUL atunci nu vad de ce sa mai asteptam? Nu ma va putea convinge nimeni ca simpla asteptare (eventual cu telecomanda in fotoliu) imi va aduce mie sau semenilor mei drepturi. Pentru drepturi s-a murit in decursul vemurilor si nici macar acum drepturile nu sunt servite pe tava la pat la micul dejun.
3)."cine tipa mai tare si isi clameaza dreptatea cu argumente subtiri sau cu interpretari personale ale legii,are intotdeauna dreptate" perfect adevarat .... dar cine nu tipa...........e calcat in picioare.
Am spus-o si o mai spun nu ma intereseaza spetele la care am facut referire , sunt simple exemple, nu ma intereseaza in mod deosebit nici spetele in care sunt parte, viata a fost darnica cu mine si mi-a oferit atit puterea cit si educatia sa le duc la bun sfirsit. Ce facem insa cu cei cu care viata nu a fost atit de generoasa iar instantele ii calca in picioare zilnic , judecind pe principiulcostum Armani vs Suman. Despre asta este vorba distinse doamne si domni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor.. reflexleg reflexleg Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile ... (vezi toată discuția)
Raspunderea magistratilor...personal,in cazul condamnarii romaniei de cedo... gigelas gigelas [b]Cred ca ar fi util sa deschidem un topic,cu privire la raspunderea magistratilor,in cazul condamnarii Romaniei la CEDO[/b]. Astfel,parerea mea,ar trebui ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)