avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa pe habitat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa pe habitat

Daca o persoana isi are domiciliul legal la o adresa dar ,in fapt, locuieste la o alta adresa,la care dintre cele doua adrese trebuie sa plateasca taxa anuala de habitat?
Cel mai recent răspuns: Corsin , utilizator 13:58, 9 Mai 2008
Din codul fiscal francez :

""La taxe d'habitation fait partie, avec la taxe foncière, des impôts locaux (impôtsqui ne sont pas perçus au profit de l'État maisà celui des collectivités territoriales).""

Pentru detalii asupra acestei taxe in franta accesati :

[ link extern ]

iar daca doriti sa aflati totul mergeti pe google cu "taxe d'habitation''

Nota bene : din aceasta taxa Colectivitatile ce si-o impart 'Municipalitate, Consiliul Judetean(departemental) si statul asigura functionarea tuturor serviciilor inclusiv cheltuielile pentru managementul, ridicarea, procesarea gunoiului si deseurilor menagere. Aceasta taxa este corelata cu nivelul impozitului fiecarei familii si numarul persoanelor declarate. Dar Codul nostru fiscal este o struto camila cu cocoasa nemteasca picioare frantuzesti si urechi anglo saxone. + inventiile sturlubaticilor fiscalisti autohtoni.

Deci pana una alta votati-l pe Mazare ca el stie sa va stoarca si voi il votati ca e baiat gigea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate taxa habitat in constanta vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa stiu cat de legala este impunerea acestei taxe pe fiecare persoana care locuieste intr-un imobil.Pe decizia de impunere primita de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat eugen2011 eugen2011 Am o casa de vacanta unde platesc factura de lumina odata la 3 luni( asa am facut contractul cu furnizorul de electricitate dupa ce mi-a verificat actele sa ... (vezi toată discuția)