avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sã mai ºi râdem!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sã mai ºi râdem!

Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi:
Se intalnesc doua prietene:
- Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?
- Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului...
- Vai ce romantic! Si?
- Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca, iar eu inot.
- Atata distanta! Dar nu ti-e greu?
- Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac! ...

ªi încă unul:
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2008
Corina Capotã, Avocat
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou , cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
-"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI !!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI !!!
O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L,INTOARCE-L!!! HAI!!!
ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O,DOAMNE DUMNEZEULE,
SAREA!!! NU UITA SAREA!!!"
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???"
Barbatul raspunde foarte calm:
-"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...."
Un proaspat absolvent de Contabilitate se prezinta la un interviu:

- As dori sa ma angajez, nu am experienta dar invat repede si sunt creativ!

Patronul se gandeste si spune: ei bine..iti dau o sansa. Avem un debitor, daca obtii de la el suma pe care ne-o datoreaza, te angajam!

A doua zi tanarul pretendent se intoarce victorios cu intreaga suma.

- Fenomenal! Cum ai reusit?

- I-am spus ca daca nu ne plateste, ma duc la ceilalti creditori si le spun ca ne-a platit!

Lamaia
Cel mai puternic om din lume a pus un pariu:

- Iata, storc aceasta lamaie si daca cineva mai poate stoarce inca o picatura in plus, ii platesc pe loc 1000 Euro.

Vine un campion la box, un halterofil, un conducator de camion... toti au incercat sa stoarca lamaia dar nu au reusit, pierzand pariul.

Dupa o saptamana apare un tip slabut, in costum, cu ochelari si o geanta neagra.

- Am venit sa castig pariul! Voi stoarce aceasta lamaie si inca din mana campionului! Toti cei din jur si-au varsat plamanii de ras auzind provocarea... dar aproape imediat 3 picaturi in plus s-au scurs din lamaie..

Campionul plateste banii si rasufla usurat. Toti ceilalti mirati... dar cum a reusit?

- Era de la FISC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)