avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sã mai ºi râdem!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sã mai ºi râdem!

Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi:
Se intalnesc doua prietene:
- Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?
- Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului...
- Vai ce romantic! Si?
- Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca, iar eu inot.
- Atata distanta! Dar nu ti-e greu?
- Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac! ...

ªi încă unul:
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2008
Corina Capotã, Avocat
Avocat: Domnule doctor, înainte de a începe autopsia aţi verificat pulsul?
Martor: Nu.
A: Aţi verificat tensiunea arterială?
M: Nu.
A: Aţi verificat dacă respiră?
A: Atunci este posibil ca pacientul dumneavoastră să fi fost în viaţă în momentul cand aţi început autopsia?
A: Cum puteţi fi atât de sigur de asta, domnule doctor?
M: Deoarece creierul său era într-un borcan pe biroul meu.
A: Dar pacientul nu putea, totuşi, să fie în viaţă?
M: Acum dacă stau să mă gândesc, este posibil să trăiască exact în momentul acesta îndeplinind o funcţie de avocat pe cine ştie unde...
Doi snobi se duc in excursie in Egipt. In prima zi viziteaza piramidele, cheltuiesc toti banii, de aceea dorm peste noapte pe malul Nilului. Pana dimineata pe unu' il inghite un crocodil pana la gat. Se trezeste celalalt si striga:
- Mânca-ti-as!!! De und'ai sac de dormit Lacoste??
Un tanar ajunge la spital dupa un accident grav.Rudele asteapta ingrijorate pe holul spitalului, cand la un moment dat, iese doctorul si spune cu voce grava: Imi pare foarte rau,dar nu va supravietui decat daca ii facem urgent un transplant de creier. Din pacate, operatia costa foarte mult, precum banuiti. Mama tanarului isi ia inima in dinti si intreaba totusi, cat anume costa. Medicul: Un creier de barbat costa 2000 euro si unul de femeie 200. Membrii familiei de sex masculin se abtin cu greu sa nu zambeasca si isi fac cu ochiul mandri. Mama: De unde aceasta diferenta de pret? Medicul: Pai, creierul feminin este folosit, celalalt este ca nou.
Judecatorul:
- Daca ati vazut ca acuzatul isi batea sotia, de ce nu ati intervenit?
- Pai am vazut ca se descurca si singur.
.
Judecatorul intreband martorul:
- Cum va-ti dat seama ca acuzatul este beat?
- Pai striga in gura mare ca nu ie frica nici de nevasta nici de soacra.
.
Judecatorul:
-Si acum spuneti-ne, domnule Popescu, de ce vi-ati împuscat colegii de vânatoare!
-De emotie am crezut ca sunt cerbi.
-Si când vi-ati dat seama de greseala facuta?
-Când cerbii au raspuns cu focuri de pusca...
.
Faza reala la judecatorie:

Judecatorul catre reclamant: "Va opuneti audierii martorei propuse de parata?"
Reclamantul un pic zapacit striga tare: "Eu nu m-am culcat cu martora!!!"
Judecatorul: "Foarte bine ca nu v-ati culcat cu ea, dar cu martorul propus de dumneavoastra v-ati culcat?"

Mie mi s-a parut super comica faza:D

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)