avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sã mai ºi râdem!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sã mai ºi râdem!

Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi:
Se intalnesc doua prietene:
- Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?
- Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului...
- Vai ce romantic! Si?
- Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca, iar eu inot.
- Atata distanta! Dar nu ti-e greu?
- Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac! ...

ªi încă unul:
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2008
Corina Capotã, Avocat
Doi avocati care se plimbau prin padure au atras atentia unui urs fioros. Ursul i-a observat si a inceput sa se indrepte catre ei. Unul dintre avocati si-a deschis de indata servieta, a scos o pereche de adidasi si a inceput sa se incalte. Al doilea avocat l-a privit mirat si i-a spus:
- Esti nebun! N-ai cum sa alergi mai repede decat ursul!
- A, dar stiu asta! Ursii sunt mult mai rapizi decat oamenii. N-am nici o speranta ca voi putea vreodata sa intrec un urs.
- Ei, si daca stii asta, atunci de ce iti mai schimbi pantofii?
- Pai dupa cum gandesc eu, spune primul avocat, nu trebuie sa intrec ursul. Trebuie sa te intrec doar pe tine.

Barbatul perfect si femeia perfecta
Era odata un barbat perfect si o femeie perfecta. S-au cunoscut la o petrecere perfecta. Au fost iubiti timp de doi ani perfecti. Au avut o nunta si o luna de miere perfecte. Au avut doi copii perfecti.

Intr-o zi barbatul perfect si femeia perfecta se plimbau cu masina lor perfecta, cand au observat un elf pe marginea drumului. Fiind oamenii perfecti care erau, l-au luat cu ei in masina.

Dar iata ca s-a intamplat ca barbatul perfect, femeia perfecta si elful sa faca un accident. Doi dintre ei au murit si unul a ramas in viata.

Cine a murit si cine a ramas in viata?

Femeia perfecta evident, deoarece barbatul perfect si elful nu sunt reali.

Scrisoare din partea sotului catre sotie - Draga mea iubita, nu pot sa iti trimit salariul meu pe luna aceasta, astfel incat iti trimit 100 de saruturi. Cu dragoste, sotul tau.
Raspunsul sotiei - Dragul meu iubit, iti multumesc pentru cele 100 de saruturi. Iti trimit lista cu cheltuielile. 1. Laptarul a acceptat 2 saruturi pentru laptele pe o luna. 2. Electricianul a cazut de acord doar dupa 7 saruturi. 3. Proprietarul vine in fiecare zi si imi fura doua-trei saruturi in locul chiriei. 4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat doar saruturi, astfel incat i-am mai dat cateva articole....5. Alte cheltuieli - 40 de saruturi. Te rog sa nu-ti faci griji pentru mine, mai am un sold de 35 de saruturi si sper sa pot incheia luna doar cu acestea. Ar trebui sa planuiesc la fel si pentru urmatoarele luni? Te rog sa ma instiintezi!! Iubita ta sotie.

O femeie de 70 de ani care a trait fara pacate merge la spovedanie, unde i se-arata Dumnezeu care-i spune:
- Fiindca ai trait fara pacate, iti mai dau 30 de ani de viata.
Din moment ce mai are 30 de ani de viata, femeia se gandeste sa-i traiasca cat mai bine, asa ca isi face lifting, isi baga silicoane, isi vopseste parul, etc.
Dupa o saptamana, este calcata de o masina pe o trecere de pietoni. Ajunge in Rai, unde-l intalneste pe Dumnezeu si il intreaba:
- Doamne, dar ai spus ca-mi mai dai 30 de ani!, la care Domnul ii raspunde:
- Vai, dar nu te-am recunoscut

Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2008
Roxana Zbarnea, Avocat
- Nu toti mandantii, pot fi numiti vaci de lapte, spune un avocat unui coleg, unii sunt ca soarecii din biserica.
- Dar ce noroc ca noi avocatii ne pricepem si la mulsul soriceilor...=D>

Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2008
Roxana Zbarnea, Avocat
Chuck Norris poate stranuta cu ochii deschisi.

Chuck Norris a murit acum 10 ani dar Moartea nu are curajul sa-i spuna inca.

Superman are o pereche de pijamale cu Chuck Norris

Chuck Norris joaca ruleta ruseasca cu revolverul plin...si castiga !

Chuck Norris poate sa faca un om de zapada din ploaie.

Chuck Norris nu se retrage niciodata, ataca in directia opusa.

Chuck Norris poate sa iti dea un pumn in suflet !

Chuck Norris nu foloseste fraze de agatat , spune doar "ACUM"

Chuck Norris a avut odata un atac de inima , inima a pierdut.

Chuck Norris poate sa innece pestii !

Chuck Norris poate sa te stranguleze cu un telefon fara fir.

Chuck Norris isi poate lega sireturile cu picioarele

Cand Dumnezeu a zis "Sa se faca lumina" Chuck Norris a raspuns " Spune te rog" .

Chuck Norris si-a zvantat in bataie umbra pentru ca statea prea aproape de el. Acum umbra sta la 30 de metrii de Chuck Norris.

Chuck Norris este singura persoana care a lovit un ciclop intre ochi.

Daca Chuck Norris ar fi jucat in filmul 300, atunci s-ar fi numit 1.

Chuck Norris bea napalm pentru a-si potoli durerile de inima.

Chuck Norris nu trebuie sa inghita cand mananca.

Chuck Norris nu foloseste dictionarul. Daca greseste un cuvant, Oxford schimba pronuntia.

Nu exista nici o teorie a evolutiei, doar o lista a animalelor pe care Chuck Norris le-a permis sa traiasca

Unor oameni le place sa manance picioare de broasca. Lui Chuck Norris ii place sa manance picioare de reptila - de unde au aparut si serpii.

Chuck Norris poate imparti la 0 .

Chuck Norris a inventat culoarea negru. De fapt, a inventat tot spectrul de culori vizibile, in afara de roz. Tom Cruise a inventat rozul.

Chuck Norris are 12 sateliti. Unul dintre ei este planeta Pamant.

Chuck Norris a comandat un Big Mac la KFC si l-a primit.

Chuck Norris nu darama toate popicele. Loveste doar 1 iar restul 9 lesina.

Chuck Norris a luat odata un tub intreg de somnifere. Somniferele l-au facut sa clipeasca.

Cand Chuck Norris face flotari, nu isi ridica corpul pe brate, impinge Pamantul in jos.

Biblia se numea initial "Chuck Norris si prietenii"

Chuck Norris nu are casa lui proprie. Doar intra in case la intamplare si oamenii de acolo se muta.

Chuck Norris a lovit odata un cal in barbie. Urmasii lui sunt cunoscuti azi ca girafe.
:giggle: asta imi aduce aminte de ceva.

am gasit acum ceva vreme un site care avea acelasi gen de abordare. scriai numele si prenumele unui prieten si se generau 100 de fapte absolut adevarate cu privire la omul respectiv :)

[ link extern ] /

merita sa incercati.
GabrielaA a scris:

Chuck Norris poate stranuta cu ochii deschisi.

Chuck Norris a murit acum 10 ani dar Moartea nu are curajul sa-i spuna inca.

Superman are o pereche de pijamale cu Chuck Norris

Chuck Norris joaca ruleta ruseasca cu revolverul plin...si castiga !

Chuck Norris poate sa faca un om de zapada din ploaie.

Chuck Norris nu se retrage niciodata, ataca in directia opusa.

Chuck Norris poate sa iti dea un pumn in suflet !

Chuck Norris nu foloseste fraze de agatat , spune doar "ACUM"

Chuck Norris a avut odata un atac de inima , inima a pierdut.

Chuck Norris poate sa innece pestii !

Chuck Norris poate sa te stranguleze cu un telefon fara fir.

Chuck Norris isi poate lega sireturile cu picioarele

Cand Dumnezeu a zis "Sa se faca lumina" Chuck Norris a raspuns " Spune te rog" .

Chuck Norris si-a zvantat in bataie umbra pentru ca statea prea aproape de el. Acum umbra sta la 30 de metrii de Chuck Norris.

Chuck Norris este singura persoana care a lovit un ciclop intre ochi.

Daca Chuck Norris ar fi jucat in filmul 300, atunci s-ar fi numit 1.

Chuck Norris bea napalm pentru a-si potoli durerile de inima.

Chuck Norris nu trebuie sa inghita cand mananca.

Chuck Norris nu foloseste dictionarul. Daca greseste un cuvant, Oxford schimba pronuntia.

Nu exista nici o teorie a evolutiei, doar o lista a animalelor pe care Chuck Norris le-a permis sa traiasca

Unor oameni le place sa manance picioare de broasca. Lui Chuck Norris ii place sa manance picioare de reptila - de unde au aparut si serpii.

Chuck Norris poate imparti la 0 .

Chuck Norris a inventat culoarea negru. De fapt, a inventat tot spectrul de culori vizibile, in afara de roz. Tom Cruise a inventat rozul.

Chuck Norris are 12 sateliti. Unul dintre ei este planeta Pamant.

Chuck Norris a comandat un Big Mac la KFC si l-a primit.

Chuck Norris nu darama toate popicele. Loveste doar 1 iar restul 9 lesina.

Chuck Norris a luat odata un tub intreg de somnifere. Somniferele l-au facut sa clipeasca.

Cand Chuck Norris face flotari, nu isi ridica corpul pe brate, impinge Pamantul in jos.

Biblia se numea initial "Chuck Norris si prietenii"

Chuck Norris nu are casa lui proprie. Doar intra in case la intamplare si oamenii de acolo se muta.

Chuck Norris a lovit odata un cal in barbie. Urmasii lui sunt cunoscuti azi ca girafe.

Nu mai pot de ras - Chuck Norris made my day =D>

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)