Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
ghola a scris:
Eugen Huruba a scris:
Deficienta cea mai mare a poporului roman este ca nu are respect fata de lege. Problema valabila in orice domeniu.
In toate tarile civilizate, cei care nu respecta legea (chiar si din cauze intemeiate cum ar fi lipsa serviciului sau a veniturilor) sunt izolati de societate. Stiti unde a dus o asemenea practica? Spre progres.
.
Sunt de acord cu ce a spus Eugen.
eu zica ca cei care sunt inafara legii (sic!) sa fie condamnati si executati duminica in piata publica. Eventual daca vreunul indrazneste sa carcoteasca la adresa vreunui executor, acesta sa fie aspru pedepsit cu 500 de lovituri de bici taierea membrului stang a limbii si scoaterea a minim un ochi. Daca vreun aparator are vreo opinie contrara si care se deranjeaza sa spuna crudul adevar atunci acesta sa fie otravit eventual cu cucuta iar cocosul datorie catre Asclepios sa fie si el executat. Silit.
[Silviu in ziua de astazi cine are bani are dreptate, cine nu are bani face puscarie, a se vedea cazurile mediatizate. (doua batranele au fost inchise pentru ca nu au putut sa-si plateasca o datorie catre stat de 6 mil lei vechi ) Intrebare - este corect.????X-(
[
:oops:
cred ca pe langa bani mai trebuie adaugat si pile, cunostinte sau relatii ;)
eu zica ca cei care sunt inafara legii (sic!) sa fie condamnati si executati duminica in piata publica. Eventual daca vreunul indrazneste sa carcoteasca la adresa vreunui executor, acesta sa fie aspru pedepsit cu 500 de lovituri de bici taierea membrului stang a limbii si scoaterea a minim un ochi. Daca vreun aparator are vreo opinie contrara si care se deranjeaza sa spuna crudul adevar atunci acesta sa fie otravit eventual cu cucuta iar cocosul datorie catre Asclepios sa fie si el executat. Silit.
Corect! :D:D:D
Eu cred că executorul judecătoresc va încerca să pună mâna pe ceva bunuri de vândut la licitaţie, deoarece salariul debitoarei, după cum spune, este infim şi nu ar ajuta nimic o poprire pe 1000 de ani. Nu ar trăi atât creditorul până la data recuperării integrale a debitului.
ªi eu sunt de acord că, executorul va lua lucrurile de valoare din casă dacă proprietarul, altul decât debitoarea nu va prezenta actele doveditoare ale dreptului de proprietate asupra acestora, rămânându-i calea contestaţiei la executare.
Aşa este corect, chiar dacă situaţia debitoarei este dramatică şi o înţeleg, dar legea este lege şi ea trebuie respectată de toată lumea, fără discriminare, pentru că, în caz contrar se crează un precedent judiciar ce ar da naştere abuzurilor de orice fel...;)