avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arma detinuta ilegal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arma detinuta ilegal

buna, am absolvit in luna noiembrie examenul de vanator si certificatul de instruire pe linie de arme si munitii, valabil pentru legea nr.2952004. In luna decembrie am fost in strainatate de unde am cuparat o arma de vanatoare pe care am aduso acasa , urmind sa o declar la politie. lucru care nu sa mai intanplat pentru ca a aflat politia ca am arma acasa, si au venit si mi-au ridicato, facandu-mi dosar penal pentru contrabanda si detinere ilegala . Intrebarea mea este nu am circumstante atenuante pentru ca sant membru vanator si an absolvit cursul de instruire pe linia de arme si munitii. In coditile acestea procurorul poate dispune neinceperea urmariri penale. multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:48, 8 Februarie 2011
In termen de o luna,pana in momentul in care v-a fost gasita exista destul timp sa anuntati organele abilitate,sa faceti dovada achitarii ei.
De aici,cred ca intelegeti singur cam care ar fi opinia organelor de urmarire penala.
Cred ca singur ,sunteti dator cu niste raspunsuri fata de dvs.insuva.
Inca ceva,nimeni nu poate invoca ca scuza necunoasterea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pistol gaze bulgaria tzutzupimp tzutzupimp Va rog sa ma ajutati. Pe la sfarsitul anului 2007 am cumparat din bulgaria un pistol nonletal cu gaze pentru care nu aveam autorizatie si nu l-am declarat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana detine un permis de vanatoare eliberat ... floriontehnic floriontehnic Buna ziua! O persoana detine un permis de vanatoare eliberat in 2003 (cand permisele de acest tip se eliberau fara curs de arme si munitii), dar nu a ... (vezi toată discuția)
Contrabanda si nerespectarea armelor si munitilor ddd13 ddd13 Buna ziua,inainte sa consult un avocat as dorii sa aud si parerile dvs. sau macar sa imi spuna cineva in termen juridic cu ce se mananca aceasta situatie.:).Am ... (vezi toată discuția)