avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sim05 a scris:

Eu am inteles ca ar fi imperios sa fie ocupate aceste 20 de locuri, nu ca ar fi singurele vacante,

si presedinta tribunalului tot asta spunea prin expresia " suntem intr-o situatie disperata"-citat cuvant cu cuvant.
Zicea ca le-au plecat 25 de oameni din iunie pana acum si ca nu pot astepta urmatorul examen de promovare in functie de la anul pentru ca este prea indepartat si ei nu mai pot face fata cu 70 de dosare insumand 200 de parti/zi/complet, numar in crestere.

Astea sunt deci informatii oficiale.
Iar eu am nenumarate exemple din instantele din judetul meu, unde s-au facut n mutari judecatorii/parchete d p l judecatorii --> tribunale. Mai multe promovari decat am auzit vreodata.
stie cineva care este procedura la aceste sedinte ale csm-ului? s-a terminat sedinta sau doar nu-mi merge mie transmisia?
se pare ca delibereaza ...
alcali a scris:

si presedinta tribunalului tot asta spunea prin expresia " suntem intr-o situatie disperata"-citat cuvant cu cuvant.
Zicea ca le-au plecat 25 de oameni din iunie pana acum si ca nu pot astepta urmatorul examen de promovare in functie de la anul pentru ca este prea indepartat si ei nu mai pot face fata cu 70 de dosare insumand 200 de parti/zi/complet, numar in crestere.

Era chiar vorba despre 70 de dosare A CATE 200 de parti (procese colective in litigii de munca)

alcali a scris:

Iar eu am nenumarate exemple din instantele din judetul meu, unde s-au facut n mutari judecatorii/parchete d p l judecatorii --> tribunale. Mai multe promovari decat am auzit vreodata.

Pai si in nota DRUO spune ca procentul de promovari a fost peste 70% in conditiile in care pana cum (din ce tin eu minte) era sub 60%.
Deci s-a promovat la greu in mai. Si acum oamenii vor sa-si valorifice promovarea.
Deci vor fi migrari insemnate.
Iar judecatoriile si parchetele de pe langa vor ramane singurele inspre care nu se fac migrari de personal.
Toate astea sugereaza ca trebuie sa se organizeze concursul.
Dar, dupa cum zicea intr-un post anterior, in viata se dovedeste ca aritmetica nu-i atat de simpla.
hai c-o grila, sa treaca timpu mai usor si mai cu folos....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)