Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
"reabilitarea judecatoreasca va fi anulata at c se descopera ca, cel reabilitat suferise o alta condamnare"
cand?(suferise condamnarea)?
edit: tic-tac tic-tac
e clar ca nu vor fi mai multe locuri, nimeni nu a abordat problema din acest punct de vedere, cel putin eu nu am auzit. Nota DRUO are anexa pentru cele 20 cele mai neatractive posturi, restul....poate se va incumeta vreun inmist. Multi cu ultima medie egala si poate se suplimenteaza. Mult spor!Eu incerc sa recuperez timpul pe care l-am pierdut mai ales ultima luna cu se da, nu se da,....vorba ceea capu face....#-o
Examenul va fi. Posturile sunt cam putine ... Nici 60 nu erau multe, dar 20 parca te descurajeaza ... Eu oscilez de la descurajare la detasare incepand de ieri. Bine macar ca se organizeaza, deci o sansa exista si trebuie valorificata :) Daca intrebarile vor fi mai grele sau mai usoare vom vedea. Ne vom pregati cum putem mai bine si macar 40 vor reusi :)
o fi zicand...da acu, din doua, una: ori MU s-a deteriorat la cap, ori e gresala de tipar...eu as zice sa-l lasi incolo si sa iei codul....
edit: daca bunul e proprietatea lui x, se gasea in detentia nelegitima a lui y si a fost furat de z, atunci merge...e furt si daca furi de la hot...dar daca x il ia de la y, ala nu mai e furt