Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
chiar, cine ce a facut?
pana acum, daca nu ma-nsel, am auzit de vreo 5 note peste 7...recordul ar fi 8,20
altcineva?
edit: treaba cu eurobestteam a fost o intreaga poveste: initial aveau un formator inm la ei. chiar cu asta isi faceau reclama(asta prin mai). tipu era procuror la pensie, de-aia nu era incompatibil ca magistrat. ca formator...asta-i alta caciula.
deznodamantul a fost acu vreo 2 sapt, cand inm a cerut oficial parerea csm-ului despre incompatibilitatile formatorilor...csm le-a trantit-o clar: activitatea de formator inm este incompatibila cu orice fel de activitate de consultanta gen meditatii etc, remunerate sau nu.
n-am verificat, dar daca si dupa treaba asta tipu mai e si formator si pe la cursurile lu peste, chiar ca ar trebui luat de mot
edit iar: dupa ex la inm, baietzii veseli si publicasera reclame pe site, mesaje venite chipurile de la cursanti de-ai lor care luasera la inm...texte......chiar m-am distrat: unul din mesaje era semnat cecilia...uite-asa de-a naibii m-am apucat sa verific daca era vreo cecilie printre cei admisi..poate la anu`...
nu stiu, astia chiar nu se gandesc ca un eventual candidat, inainte sa dea vreo patrujdemilioane pe un curs de cateva ore o sa le verifice referintele? mai istet udroiu, scoate carti pe banda...sunt pline de greseli, da cine se mai uita??