Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
asta am contestat-o si eu. termenul curge de la comunicare numai daca aceasta a avut loc inainte de expirarea celor 20 de zile. nu poti sa astepti 3 luni. daca au trecut 20 de zile si nu ai primit o rezolvare, ai 20 de zile sa te duci la instanta. eu zic ca e tardiva. adica stiu ca e tardiva.
foarte de acord, da hai sa vb un pic din punctul de vedere al petentului. daca solutia nu i-a fost comunicata inauntrul termenului de 20 de zile, ce face? asteapta comunicarea? in ceea ce-l priveste, e tot una nerezolvarea si necomunicarea...in fine, la asta se ref speta: nu trebuie sa astepte. s-au dus alea 20 de zile, incepe sa curga un nou temen. daca hartia zace pe la parchet sau daca dl prim-proc e al naibii de ocupat, sau daca tipa de la registratura e in medical 6 luni..ce faci? astepti un an? ca tot vorbim de practica..
@alegzanderus: dau o ciocolata la halba
edit: avand in vedere ca pari cam cap de serie, ar trebui s-o dai tu
in alta ordine de idei: sim, carmen, julia, artax, dave...ce aveti de gand? va resemnati? nici o contestatie, nici un tam-tam? ii lasati in pace? sa fie ca ei? sunt 2 spete la care au zbarcit-o rau de tot, basca ceva teorie.... stiu ca dezamagirea e imensa, dar revolta ar trebui sa fie pe masura. daca noi ne asumam greselile, onor membri comisiei de ce n-o fac? rise and shine, oameni buni. daca tacem din gura, le facem jocul