Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Nu va certati! Nici nu stiti prin ce trec unii forumisti acum! Eu sunt la al trei-lea sut ! In noiembrie am picat cu 7,30 si s-a intrat cu 7,40 apoi in vara cand a ramas un post vacant de procuror CSM-ul a considerat ca nu se impune continuarea procedurii si pentru noi.Acum am 7,15 si sunt sub linie! Nu stiu ce sa fac! Ma rog la bunul Dumnezeu sa nu traiasca nimeni ceea ce traiesc eu!
Sper intr-o minune!
nu inteleg logica ta cand generalizezi.4 din 20 inseamna 20 %.dupa tine 4 din 20 inseamna majoritatea.
enuntul meu se referea la faptul ca si alti forumisti au postat mesaje rautacioase la adresa politistilor dar ii respect pentru ca discutau si despre drept,tu discuti doar despre cei care nu-ti plac.
exista posibilitatea daca o faci pe-a prostul sa ramai asa.ai inteles anterior exact ce am vrut sa spun dar iti place sa faci un pic de circ.avand in veder ca la acest examen trebuiau 5 ani vechime,consider ca ai o varsta si nu te prind copilariile acestea.