avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sim05 ar trebui sa ne cunoastem?!
adrianradu.bv a scris:

sim05 ar trebui sa ne cunoastem?!

Il cunosc pe "galci" si pe bbitbh, nu cred ca te cunosc si pe tine, nu e exclus insa.
Sunt promotie 2005.

Am reluat procedura pen, ma bate gandul sa incerc si la INm, sunt pe urmele lui dan, numai ca eu am inceput cu vechimea si parca vad ca ajung sa iau la INM.:D
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
sim05, utilizator
da, nu cred ca ne cunoastem... dar sa stii ca imi pare si mai rau acum ca n-ai luat.
sau poate bistrita, simona, sa vedem pe unde sunt locuri la sipi sau sja. nu de alta dar suntem la pachet ... 2 plus 1 plus 1 pe drum. ultima parte vezi ca e clasificata. glumesc ...

oricum mie cel putin mi/a ajuns bucurestiul 8 ani, iar astea cateva luni la buzau m/au convins si cu privire la fondul principal al oamenilor de pe aici.

transilvanie ... primeste/ne si pe noi ... se pare ca m/am intors la momentul absolvirii facultatii cand ma indragostisem de partea asta de tara dar nu indeajuns ca sa nu ma razgandesc pentru bucuresti. primul gand e cel mai bun? sa vedem. sper sa nu fie doar un mit ...
adrianradu.bv a scris:

da, nu cred ca ne cunoastem... dar sa stii ca imi pare si mai rau acum ca n-ai luat.

Eu sunt convinsa ca tot raul e spre bine, si cred ca a fost inspre binele familiei.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)