avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apa meteo
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apa meteo

apa meteo se calculeaza pe cpi?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:07, 14 Februarie 2011
.... si, daca vreti variatiuni pe aceiasi tema, aflati ca pe metru' patrat detinut de persoana fizica ploua mai putin, pe ala detinut de administratia publica un pic mai mult, iar pe ala detinut de persoana juridica cel mai mult...
.... in plus, chiar daca 3/4 din curte este neconstruita/nebetonata, deci apa de ploaie se duce direct in pamant, ei vor factura pe intraga suprafata...
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
Lulica, utilizator
Sa intelegem ca la as. prop. este "parfum", nu?
Vai de capul nostru! Urmeaza sa ne contorizeze alta firma aerul, ca pe poluare ne-am lamurit cumva daca se vor opri guvernantii din a emite ordonante, adica vorba de sus, variatiuni pe aceeasi teme interminabile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa pluviala eugarizn eugarizn Buna ziua Imi poate spune si mie cineva care este pretul apei pluviale si la ce cheltuieli o putem incadra ? ma refer la Bucuresti , am ... (vezi toată discuția)
Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Apa meteorica omul70 omul70 Furnizorul de apa a solicitat plata apei meteorice de doua ori pe an, apa fiind in m.c. si la pretul apei de canalizare. Care e modalitatea de repartizare a ... (vezi toată discuția)