avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu mi s-a facut carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu mi s-a facut carte de munca

la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k am carte de munca...dupa trecerea celor 5 luni am vrut sa-mi iau cartea de munca sa ma mut la o alta societate si mi s-a dat o copie dupa o decizie inregistrata la ITM si mi s-a spus k nu am carte de munca deoarece nu existau la ITM formulare tipizate...ce se poate face...este corect ca eu sa nu primesc decat niste copii dupa contract,act aditional si decizie?pot sa-mi fac carte de munca si pe perioada aceasta de 5 luni?trebuie platita vre-o taxa sau ce se poate face??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 24 Februarie 2011
Daca l-ati semnat, acesta se inregistreaza la ITM in termen de 20 de zile de la incheierea lui.
Daca l-ati semnat, acesta se inregistreaza la ITM in termen de 20 de zile de la incheierea lui.
Multumesc frumos pentru toate informatiile cerute!
Buna ziua va mai deranjez cu inca o intrebare .
Eu sunt angajat la o firma din bucuresti din data de 7 martie 2008 . La data de 7 iunie 2008 mi s-a prelungit contractul cu inca o luna , deci pana la data de 7 iulie 2008 .
As dori sa imi spuneti daca in cazul in care nu doresc sa semnez contractul din 7 iulie pt o perioada nedeterminata pot pleca de la aceasta firma fara obligatii?
Trebuie obligatoriu anuntat pe cineva din firma despre decizia mea inainte de data de 7 iulie?

Va multumesc frumos ,
Astept un raspuns urgent
Prelungirea contractului va trebui sa se faca prin acordul partilor. In aceasta situatie, daca nu mai sunteti de acord cu prelungirea lui nu trebuie sa semnati , iar c.i.m. va inceta in temeiul art.56 lit.j C.mun. (la data expirării termenului contractului individual de muncă încheiat pe durată determinată).

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal? camelia190609 camelia190609 buna ziua! am si eu o intrebare. cumnatul meu s-a angajat din luna septembrie la o firma,dar nici in ziua de azi nu i se da un raspuns daca are carte de munca ... (vezi toată discuția)
Procedura incheiere contract de munca lemonik lemonik Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine care este in prezent procedura incheierii contractului de munca ? Adica, CM, in cele 3 exemplare, se mai ... (vezi toată discuția)
Cartea mea de munca Andrei_1977 Andrei_1977 Buna ziua as vrea sa stiu daca mi-a mers vechimea doar prin semnarea statelor de plata timp de 4 ani apoi am avut contract individual si ultima institutie unde ... (vezi toată discuția)