la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k am carte de munca...dupa trecerea celor 5 luni am vrut sa-mi iau cartea de munca sa ma mut la o alta societate si mi s-a dat o copie dupa o decizie inregistrata la ITM si mi s-a spus k nu am carte de munca deoarece nu existau la ITM formulare tipizate...ce se poate face...este corect ca eu sa nu primesc decat niste copii dupa contract,act aditional si decizie?pot sa-mi fac carte de munca si pe perioada aceasta de 5 luni?trebuie platita vre-o taxa sau ce se poate face??
Buna ziua va mai deranjez cu inca o intrebare .
Eu sunt angajat la o firma din bucuresti din data de 7 martie 2008 . La data de 7 iunie 2008 mi s-a prelungit contractul cu inca o luna , deci pana la data de 7 iulie 2008 .
As dori sa imi spuneti daca in cazul in care nu doresc sa semnez contractul din 7 iulie pt o perioada nedeterminata pot pleca de la aceasta firma fara obligatii?
Trebuie obligatoriu anuntat pe cineva din firma despre decizia mea inainte de data de 7 iulie?
Prelungirea contractului va trebui sa se faca prin acordul partilor. In aceasta situatie, daca nu mai sunteti de acord cu prelungirea lui nu trebuie sa semnati , iar c.i.m. va inceta in temeiul art.56 lit.j C.mun. (la data expirării termenului contractului individual de muncă încheiat pe durată determinată).