avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu inteleg la ce va referiti.
ma referam la situatie descrisa de mine in raspunsul anterior.repet:
"
in cazul asta,inainte de casatorie,sau chiar dupa,trebuie sa iti iei masuri serioase de prevedere ca sa nu ramai in strada.ce trist!in cazul asta as vrea sa mai intreb ceva,va rog!eu locuiesc cu sotul meu in alta tara,unde lucram amandoi.el are un apartament in orasul natal din Romania,achizitionat inainte de casatoria noastra, si vrea sa ii faca cateva modificari(cu banii nostri comuni),dupa care sa il vanda.in cazul unui divort,cum as putea demonstra ca lucrarile din apartament au fost facute cu banii comuni?actualmente apartamentul este o ruina.lucrarile nu le va face personal,ci va trimite bani parintilor lui,care se vor ocupa de tot.sa pastram chitantele conform carora am trimis bani parintilor lui?aceste chitante,alaturi de martori,ar fi suficiente pentru demonstrarea apartenentei banilor?sau...ce masuri sa iau,pentru a ma pune la adapost din punct de vedere legal,in cazul unui divort "urat"?adica sa nu trec prin aceeasi situatie ca mama... nu as vrea banii nimanui!numai sa mi se recunoasca si munca mea de-a lungul anilor...se poate face ceva din punct de vedere legalsunt total debusolata...se poate face ceva din punct de vedere legal sau trebuie sa ma resemnez deja ca lucrez pentru el?
mentionez ca lucrez la fel de mult ca si el si castig aproape cat el."
multumesc!