avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro De ce avocatnet si nu juristnet?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

De ce avocatnet si nu juristnet?

Vad ca suntem aici o pleiada de specialitati. De aceea ma intreb de ce se chema site-ul avocatnet.ro si nu juristnet.ro. sau dreptnet.ro? Si inca o intrebare: de ce scrie lumea raspunsuri de cate 15-20 de randuri?Ar trebui punctate raspunsurile scurte si pertinente, ca doar aprope toti stim cum e in instanta unde daca te lungesti, nu te mai asculta nimeni. Sa vedem cate scatoalce imi voi lua pentru astfel de topic..:)
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2008
ContSters21504, utilizator
avocatsilaghi a scris:
ghola a scris:
Are vreo importanta cum se numeste?

Pai cum sa nu fie important? Tu cumperi portocale pe care scrie mere?

Nu, dar mere pe care scrie "ionatan" cumpar.

:offtopic: Nu se scriu mai multe mesaje consecutiv, va rog mai multa atentie la regulament!
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2008
ContSters20980, utilizator
Doamna Andreea Lisievici a scris:

Nu, dar mere pe care scrie "ionatan" cumpar.

Da, si eu cumpar ionatan ca sunt bune. Dar cel care imi vinde merele nu scrie pe ambalaj ( nu are ) ca nu are "racordare europeana la prezentare".

Dar le cunosc foarte bine. Mai sunt unii in piata cu "ionatan". Ii intreb ce sunt cu merele astea ca nu prea se potriveste ce este cu ce scrie. A, zice habar nu am ce sunt ca le-am cuparat si asa scrie pe factura si asa le prezint si eu.
despre ce vorbim? :tooth:
admin a scris:

despre ce vorbim? :tooth:

:offtopic: Vorbim despre mere si pere pana la urma.

Avand in vedere faptul ca administratorul site-ului este avocat, consider ca este corecta denumirea .
Daca au fost acceptate si alte persoane, de alta profesie (care au dreptul sa-si exprime o opinie) este meritul administratorului. Este un forum deschis tuturor.
ei, nu asa se pune problema.
administratorul siteului e o firma (care are acum vreo 13 oameni :"> ).
asa ca nu putem vorbi de un administrator avocat. ;)

Alte discuții în legătură

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)