avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire neachitata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire neachitata

In 2010 iulie am avut accident cu un asigurat Euroins,in data de 15 noiembrie 2010 s-a emis factura pentru despagubire catre asigurator nici pana in ziua de astazi nu s-au virat banii in contul service-ului pentru a-mi ridica masina . Mentionez ca acordul de plata s-a semnat in 23.12.2010 iar conform legislatiei asiguratorul era obligat ca in termen de 20 zile lucratoare sa vireze banii.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc
Cel mai recent răspuns: ciolpi , utilizator 22:42, 24 Februarie 2011
Daca asiguratorul a dat acceptul de plata la service si dvs v-ati ridicat masina reparata chiar nu mai va intereseaza cand isi vireaza banii, aceasta fiind problema asiguratorului si unitatii service
MASINA ESTE INCA LA SERVICE,NU O POT RIDICA PINA ASIGURATORUL NU VIREAZA BANII.SUMA ESTE DE 28000 DE RON,IAR RADACINI MOTORS A INTRERUPT LEGATURILE ANTERIOARE CU EUROINS DIN CAUZA PLATILOR EFECTUATE FOARTE TIRZIU AVIND CREANTE DE RECUPERAT DE LA EUROINS
Faceti o reclamatie la CSA, cu siguranta ca cei de la firma de asigurari indicata de dumneavoastra vor grabi lucrurile, daca nu mergeti in instanta. Succes.
Pentru a va ridica autoturismul din service este necesar sa achitati c/v facturii de reparatie. Faceti apoi, in paralel, reclamatie la CSA si conciliere catre societatea de asigurari. Din nefericire, EUROINS-ul a practicat prime RCA sub nivelul pietii si acum este depasita de numarul mare de daune. Cazul dvs. nu este singular. La CSA curge cu reclamatii impotriva acestei societati. Daca lasati masina in service pana plateste asiguratorul (nu se stie cand) unitatea service ar putea sa va perceapa chirie sau daune.
Pentru un dosar de paguba incheiat cu ASTRA si care nu a fost achitat ma pot adresa si eu CSA?

Alte discuții în legătură

Probleme grave la dosar de dauna totala pe casco georgefrangulea georgefrangulea In septembrie 2009 pe data de 6, am fost lovit de o masina de gunoi de 14tone . Pe 7/09/03 ma duc cu actele la alliantz, imi deschid baieti dosar de dauna ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca catalinjkd catalinjkd Buna seara, Nu credeam ca exista o astfel de societate dar... Pe scurt: pe 04.04.2011 am fost implicat intr-un accident in lant, fara sa fiu vinovat: pe ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul hotaraste culpa comuna snake65 snake65 La inceputul lunii iulie am fost implicat intr-un accident de masina. Cel cu care am intrat in coliziune si-a recunoscut vinovatia, sens in care a formulat o ... (vezi toată discuția)