avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ACUZAT DE FURT- MA POATE AJUTA CINEVA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ACUZAT DE FURT- MA POATE AJUTA CINEVA?

Buna seara tuturor de pe acest forum

Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze.
Sa va spun cum stau lucrurile. Am stat cu chirie la un proprietar cam nebun. Mentionez ca nu am avut nci un contract semnat nimic, i-am dat doar o copie a cartii de identitate si atat.
Am hotarat sa imi gasesc alta chirie deorece acest proprietar era mai mereu prezent in locuinta si mereu ma stresa cerandu-mi tot felul de lucruri.
In momentul in care m-am mutat mi-am luat lucrurile si am plecat din proprietatea sa fara sa-i mai platesc cheltuielile la intretinere pentru ca ii dadusem o garantie care acoperea cu varf si indesat acele cheltuieli cu intretinerea.

Acum acest proprietar ma acuza de furt si anume ca i-am furat o perdea si un prelungitor. de-a dreptul penibil, insa politia romana mi-a trimis citatie si m-am prezentat unde spre stupoarea mea am aflat ca sunt acuzat de furt.
E posibiil sa fiu acuzat de asa ceva desi nu am luat nici macar praful din casa, iar proprietarul sustine cu 2 martori tocmiti acest lucru? Mentionez ca am depus o declaratie eu si cu 2 prieteni ai mei cu ajutorul carora mi-am mutat lucrurile si anume ca nu am luat nimic din ce nu ne apartinea.

Ce pot face in cazul de fata mai ales ca proprietarul imi cere o gramada de bani conform spuselor politistului pentru a renunta la acuzatie. Ce pot face va rog ajutati-ma
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2008
Coolflo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:35, 22 Mai 2008
Va multumesc din nou pentru raspunsurile dumneavoastra. In momentul de fata nu am mai fost citat la politie. Urmatorul pas pe care o sa i-l fac este intradevar sa fac plangere la administratia financiara, iar in ceea ce priveste o plangere penala pentru denunt calomnios nu stiu daca o sa am timpul necesarpentru ca serviciul meu imi consuma cam mult timp din zi.

Va multumesc pentru ajutorul dat
Si ati tras concluzia ca v-ar manca timp aceasta plangere... de unde?
Dureaza 10 minute, redactarea... O vizita la politie si gata!
Asta dupa terminarea dosarului de furt...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt si calomnie dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa stiu.. daca am fost acuzata de furt de o vanzatoare dintr.un supermarket si nu am fost vinovata fiind dovada pe camerele de luat vederi ,cu toate ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt cosminarchip cosminarchip buna ziua.am si eu o problema.am locuit cam 5 luni cu mai multe persoane intr un aprtament de 4 camere....apartamentul a fost inchiriat in prealabil de 1 ... (vezi toată discuția)
Instrainare bunuri? MariusTranca MariusTranca daca o persoana care statea undeva cu chirie spre exemplu si a scos din casa respectiva un obiect poate fi acuzat de instrainare de bunuri ? sa luam totusi in ... (vezi toată discuția)